• USD 34,12
  • EUR 38,12
  • ALTIN 2.861,98
  • BİST100 9.962
  • BTC 63.580
1 ay önce Adana

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, Şakirpaşa Havalimanı’nın kapatılmak istenmesine tepki gösterdi.

1 ay önce Yerel Yönetimler

Yumurtalık ilçesinin önemli geçim kaynaklarından biri olan balıkçılarla bir araya gelen Yumurtalık Belediye Başkanı Erdinç Altıok, bir araya geldi.

1 ay önce Sağlık

Nöroloji, beyin, beyin sapı, omurilik, periferik sinir sistemi ve kasların işleyişi ile ilgili sorunları inceleyen bir bilim dalıdır.

1 ay önce Ekonomi

Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Adana'nın Temmuz 2024 döneminde ihracatının bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 10 artışla 227 milyon 973 bin dolar olarak gerçekleştiğini söyledi.

1 ay önce Spor

Adana’nın merkez ilçesi Karaisalı’ya bağlı 1650 rakımlı Kızıldağ Yaylası’nda 17-18 Ağustos tarihleri arasında 539.’su gerçekleştirilecek olan Geleneksel Kızıldağ Karakucak Güreşleri basın toplantısı Varda Köprüsü’nde gerçekleştirildi.

1 ay önce Adana

Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Pozantı’ya Gelişi ile Meclis Başkanı sıfatıyla katıldığı ilk ve tek kongre olan 5 Ağustos Pozantı Kongresi’nin 104. Yıl dönümü sebebiyle bir mesaj yayımladı.

1 ay önce Siyaset

CHP Adana Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Üyesi Orhan Sümer, “Elektriğe ve Doğalgaza yapılan zamlar ve artan hayat pahalılığı” ile ilgili açıklama yaparak konuyu Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı gündemine taşıdı.

1 ay önce Yerel Yönetimler

Yüreğir Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantıları sırasında Belediyenin yeni logo tartışması da vardı.

1 ay önce Yerel Yönetimler

Yüreğir Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantılarının ilk oturum Ali Demirçalı başkanlığında gerçekleştirildi.

1 ay önce Yerel Yönetimler

Çukurova Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantılarının ilk oturumu, Tevfik Ongun Başkanlığında gerçekleştirildi.