5ocakgazetesi.com

Milli maç arasını Teknik Direktör Valkanis yönetiminde iyi çalışarak ve U 19 takımı ile yapılan özel maç ile tamamlayan Adana Demirspor bugün 20.00’de Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Bu maça gelene kadar Mavi-Lacivertliler ligde iyi mücadele vermesine rağmen 4 maçta 1 puan alabildi.

Adana Demirspor Direndi Ama... Bu Kadro İle İşi Çok zor! 1-2 Adana Demirspor Direndi Ama... Bu Kadro İle İşi Çok zor! 1-2

TRANSFER YAPAMADILAR

Bunun yanı sıra Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak’ın açıklamasında olduğu gibi transfer yapamadılar ve mevcut kadro ile ocak ayına kadar gitmek zorunda kaldılar. Başkan Sancak, “Mücadelemize bu şekilde devam edeceğiz. “ dedi.

HOCA UMUT VERDİ

Takımın teknik patronu Valkanis, gelişmeler üzerine kendisine ait sosyal medya adresinden açıklamalarda bulundu. Valkanis, “Her türlü zorluğa rağmen hayal etmeye cesaret ediyorum ve üstesinden gelmek için çabalarım. Bir büyücünün yeteneklerine sahip olmayı çok isterdim ama hayat bana başarıyı sarsılmaz odaklanma ve sıkı çalışma ile elde edebileceğini öğretti.” şeklinde mesajını verdi.

Editör: Murat BERHUN