• USD 33,99
  • EUR 37,86
  • ALTIN 2.821,62
  • BİST100 9.577
  • BTC 58.292
1 ay önce Ekonomi

Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, “Adana Sanayi Odası olarak ADİM ağına dahil olmayı hak kazandık” dedi.

1 ay önce Ekonomi

AKAMDER Başkan Sayım Azmaz, inşaat sektörünün ekonominin lokomotif sektörlerinden biri olduğunu vurguladı.

1 ay önce Siyaset

CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, “Vatandaşlara aşırı vergi yüklemesi yapılırken, İktidarın lüks harcamalarına devam ettiği ve kamu ihalelerinin sorgulanması” gerektiği ile ilgili konuyu Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdı.

1 ay önce Medya

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, 24 Temmuz Basın Özgürlüğü İçin Mücadele Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

1 ay önce Siyaset

AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, Adana'nın ilçelerini ziyaret ederek partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi.

1 ay önce Adana

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri Adana için yaptığı uyarıda Bugün (24 Temmuz 2024) Saat 12:00 itibariyle şiddetli yağış uyarısında bulundu.

1 ay önce Güncel

Kamuoyunda sokak hayvanlarına "ötanazi" yapılmasına yol açacak kanun olarak bilinen Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu'nda kabul edildi.

1 ay önce Yerel Yönetimler

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, sokak hayvanlarına ilişkin yasa teklifini “Ölümden çözüm olmaz. Yasa teklifi halkımızı inanılmaz derecede kutuplaştırıyor. Ben enerjimi köpekler için güvenli barınaklar kurmaya, onları kısırlaştırmaya, kendi mamamızı üreterek doyurmaya ve sokaklarımızı güvenli kılmaya ayıracağım” sözleriyle eleştirdi.

1 ay önce Kültür-Sanat

Müzik dünyasının yeni ve heyecan verici ismi Muhammed İsmail Keskin, sahne adıyla Mefer, yeni şarkısı “Form” ile dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

1 ay önce Spor

Adana'nın köklü futbol kulüpleri, Adana Demirspor ve Adanaspor, Passolig satışlarında dikkat çekici rakamlara ulaştı.