Isaac Donkor'dan Adanaspor Taraftarına Mesaj Isaac Donkor'dan Adanaspor Taraftarına Mesaj

5ocakgazetesi.com

Bu konuda Başkan Murat Sancak, yoğun çaba sarf ediyor. Diğer taraftan ise taraftarlar merak içerisinde bekliyorlar. Teknik Direktör Valkanis ise aynı şekilde kadronun güçlenmesi için transferleri bekliyor.

BAŞKANDAN MESAJ VAR

Transfer tabelasının açılıp açılmaması konusunda Başkan Murat Sancak, bur taraftara sosyal medyadan mesaj yazdı. Başkan, “Tahtayı açmaya çalışıyoruz. Yatırsak bile açılmayabilir. O zaman yatırmanın bir alemi yok. Daha düşük bir parayla kaldırabiliriz. Murat Sancak ölene kadar bu takımın başında. İnşallah düşmeyeceğiz. En kötü durumda bile bu takım düşmeyecek. Takım benim (gerçek taraftarın)borçta benim. Ne yaşayacaksa bu takım gerçek taraftarla beraber yaşayacak. İyi günde kötü günde de beraber olacağız.” İfadelerine yer verdi.

TAKTİK ÇALIŞMALARI

Teknik Direktör Valkanis son olarak takımını U 19 ile yapılan özel maçta görme imkanı buldu. Bu maçı farklı kazansalar da Milli takımlarında olan oyuncuların eksikliği hissedildi. An itibarıyla deneyimli teknik adam oyuncuların  Antalyaspor karşısında hangi sistemle oynayacağı futbolu ezberletiyor. Dolayısıyla Valkanis, Antalya deplasmanından iyi netice bekliyor.

Editör: Murat BERHUN