5ocakgazetesi.com
AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, Adana'nın ilçelerini ziyaret ederek partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi. Tufanbeyli, Feke ve Saimbeyli'de gerçekleştirilen ziyaretlerde, hemşehrilerle samimi diyaloglar kuran Gülaçtı, AK Parti'nin Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda geleceğe yönelik stratejileri değerlendirdi.

Tufanbeyli'de Geleceğe Yönelik Stratejiler Ele Alındı

Ziyaretlerine AK Parti Tufanbeyli İlçe Başkanlığı ile başlayan Ozan Gülaçtı, ilçe yöneticileri ile bir araya gelerek geleceğe yönelik stratejileri masaya yatırdı. Gülaçtı, "İlçemizi daha güçlü ve müreffeh bir konuma taşımak için azimle çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

Feke'de Esnaf ve Vatandaşlarla Buluşma

İYİ Partili Veysel Yıldız'dan "30 Ağustos" Mesajı İYİ Partili Veysel Yıldız'dan "30 Ağustos" Mesajı

Feke'de cadde cadde, sokak sokak gezerek esnaf ve hemşehrileri ziyaret eden Gülaçtı, vatandaşların hal ve hatırlarını sordu, taleplerini dinledi. "Feke’miz için hedeflerimiz doğrultusunda durmadan, yorulmadan gayretle çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diyen Gülaçtı, vatandaşların ilgisi ve desteğinden memnuniyetini dile getirdi.

Saimbeyli'de Samimi Karşılamalar

Saimbeyli'de de sıcak bir karşılama ile karşılanan Ozan Gülaçtı, burada da vatandaşlarla samimi sohbetlerde bulundu. Gülaçtı, "Bizleri sıcak sohbetleri ve samimiyetleriyle karşılayan tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim" dedi ve hemşehrilerle olan güçlü bağın önemine vurgu yaptı. "Hemşehrilerimizle olan güçlü bağımızı ve güvenlerini her zaman ön planda tutarak çalışmaya devam edeceğiz" diyerek, vatandaşlara olan bağlılıklarını ifade etti.

Ozan Gülaçtı'nın bu ziyaretleri, AK Parti'nin ilçelerdeki varlığını ve vatandaşlarla olan ilişkilerini güçlendirmeye yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Editör: Murat BERHUN