• USD 34,11
  • EUR 38,14
  • ALTIN 2.861,39
  • BİST100 9.970
  • BTC 63.001
1 ay önce Yerel Yönetimler

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, ilçede yürütülen asfalt serim çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini duyurdu.

1 ay önce Siyaset

Çukurova Belediyesi Meclis Üyesi Recep Özdemir, İstanbul'da yapılan dünyanın en büyük havalimanının ilk başta eleştirildiğini hatırlatarak, Adana ve Mersin'deki havalimanı projeleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

1 ay önce Yerel Yönetimler

Seyhan Belediyesinin Ağustos Ayı Meclis toplantılarının ilk oturumu tartışmalı geçti.

1 ay önce Yerel Yönetimler

Çukurova Belediye Meclisinin Ağustos Ayı 3. Oturumu Emrah Kozay’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

1 ay önce Adana

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Adana'nın Pozantı ilçesine gelişi ve Pozantı Kongresi'nin 104’üncü yıldönümü törenle kutlandı.

1 ay önce Adana

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Şakirpaşa Havalimanı’nın kapatılmaması için havalimanı önünde basın açıklaması yaptı.

1 ay önce Ekonomi

Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Su Ürünleri Üretim İstasyonunda yetiştirilen yavru sazan balıkları 12 ilde 226 göl ve gölette suyla buluşurken her Adanalı için bir balık kentin farklı noktasındaki 30 göl ve gölete bırakıldı.

1 ay önce Sağlık

Adana Eczacı Odası  Başkanı Ecz. Ö. Mürsel Yalbuzdağ ve yönetimi Adana Diş Hekimleri Odası Dt. Fatih Güler ve Adana Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Özden Polatöz ve yöneticileri ile görüşerek işbirliği yapmak için istişarede bulundu.

1 ay önce Adana

Çukurova Bölgesel Havalimanının açılacağı 10 Ağustos öncesi açıklanan servis ücretleri ve yerleri tepkiler üzerine geri adım atılarak düzenleme yapıldı.

1 ay önce Siyaset

CHP Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut İnstagram yasağının kaldırılması gerektiğini söyledi.