• USD 34,09
  • EUR 38,17
  • ALTIN 2.849,10
  • BİST100 9.976
  • BTC 63.699
1 ay önce Adana

Şakirpaşa Havalimanı'nın kapatılması ile yeni seferlerin aktarıldığı Çukurova Bölgesel Havalimanı'na Adana'dan gidiş ve geliş için kurulan otobüs hattının saatleri duyuruldu.

1 ay önce Adana

Adana Havalimanının yolcu trafiğine kapatılarak uçuşların Mersinden yapılacağının açıklanması ve ardından Havalimanının taşınma işleminin başlamasının ardından Başkan Karalar'dan ilginç bir adım geldi.

1 ay önce Siyaset

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, CHP Parti Okulu'nu ziyaret etti. Ziyarette gönüllü gençlerden oluşan Youtube Kanalı ekibi ile bir araya geldi.

1 ay önce Adana

Adanalı ünlü tiyatro sanatçısı Faruk Sofuoğlu Adana Şakirpaşa Havalimanın kapatılmasının aslında Adana ve Mersin için cezalandırma olduğuna ilişkin değerlendirme yaptı.

1 ay önce Siyaset

TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Üyesi, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer farklı bölgelerde de üreticilerle görüşüp sorunları yerinde saptamaya devam ediyor

1 ay önce Sağlık

Hatay Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Nebil Seyfettin asrın felaketi olarak adlandırılan ve on bir ilimizi kapsayan deprem felaketi sırasında kendilerine destek olup, ciddi dayanışma gösteren Adana Diş Hekimleri Odası Yönetimine teşekkür ederek plaket verdi.

1 ay önce Siyaset

Ayhan Barut, suça sürüklenen çocuklarla ilgili korkutucu verileri paylaştı, çözüm için Meclis Araştırması istedi

1 ay önce Bilim-Teknoloji

Adana Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, yaz tatilinde dijital güvenliğinizi korumanın önemi bir kez daha gündeme getirdi.

1 ay önce Güncel

5ocakgazetesi.com, Birlik Vakfı Genç Birlik Adana Şube Başkanı Mustafa Furkan Ürün ile hedeflerini ve projeleri üzerine konuştu.

1 ay önce Spor

Adana Demirspor yeni sezon öncesi anlaşma imzalanan Joma'dan yeni formaların satışı başladı.