• USD 34,10
  • EUR 38,12
  • ALTIN 2.833,34
  • BİST100 9.976
  • BTC 63.000
1 ay önce Adana

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Güney Eğitim Vakfı Başkanı Semih Karademir ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

1 ay önce Siyaset

AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Doğru, İsrail Dışişleri Bakanı'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik asılsız iddialarına sert tepki gösterdi.

1 ay önce Güncel

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, hayvanseverlerin "Yasayı Geri Çek" eylemine katılarak destek verdi.

1 ay önce Yerel Yönetimler

Yerel Medya Güçbirliği Platformu Başkanı Kamil Yalçın Göl ve yönetim kurulu üyeleri, Çukurova Belediye Başkanı Av. Emrah Kozay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak görevinde başarı dileğinde bulundu.

1 ay önce Spor

İbrahim Hacıosmanoğlu’nun TFF İcra Kurulu belirlendi. Daha önce adı Milli Takımlar sorumluluğu için geçem Bayram Akgül'ün isminin üstü çizilerek yerine Ceyhun Kazancı Getirildi.

1 ay önce Spor

Trendyol 1.lig temsilcimiz Adanaspor, ilk transferini gerçekleştirdi. Sol kanat oyuncusu Doğukan Emeksiz sözleşmeyi imzaladı ve Adanaspor’un ilk transferi olarak kampa katıldı.

1 ay önce Spor

Adana Demirspor, sezon öncesi hazırlık kampını gerçekleştirdiği Bolu'da ikinci hazırlık maçını Azerbaycan takımı Turan Tovuz ile oynadı. Karşılaşma 3-3'lük beraberlikle sonuçlandı.

1 ay önce Siyaset

Şevkin, garsonların bahşişine dahi göz diken iktidarın Çin menşeli firmaların milyarlarca liralık borcunun üstünü çizmeye hazırlandığını vurguladı

1 ay önce Siyaset

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Muharrem ayının faziletine vurgu yaparak, manevi değerlere sahip çıkmanın ve yaşatmanın önemini ifade etti.

1 ay önce Yurttan

Osmaniye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri vatandaşların sağlıklı gıda tüketmesi için şehir genelinde faaliyet gösteren fırın ve unlu mamuller üreten işletmeleri denetledi.