Gelecek Partisi Adana İl Başkanı Volkan Akyüz'den "30 Ağustos" Kutlama Mesajı Gelecek Partisi Adana İl Başkanı Volkan Akyüz'den "30 Ağustos" Kutlama Mesajı

5ocakgazetesi.com

Doğru, bu iddiaların tarihte soykırım suçlularının kullandığı yöntemlerin bir yansıması olduğunu belirtti.

Açıklamasında, Doğru, İsrail hükümetinin politikalarının hem Ortadoğu'da hem de dünya genelinde barışa büyük bir tehdit oluşturduğunu ifade etti. Doğru, "Bu katliamcı yapı, er ya da geç adalet önünde hesap verecektir," dedi.

Milletvekili Doğru, İsrail Dışişleri Bakanı'nın söylemlerini kınayarak, Türkiye'nin her zaman barıştan yana olduğunu ve uluslararası hukuk çerçevesinde adaletin sağlanması gerektiğini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik asılsız iddiaların kabul edilemez olduğunu belirten Doğru, İsrail'in bu tür provokatif söylemlerle bölgedeki gerilimi artırma çabalarını eleştirdi.

Türkiye ve İsrail arasındaki gerilim, son dönemde yaşanan olaylar ve karşılıklı açıklamalarla daha da tırmanmış durumda. Abdullah Doğru'nun bu sert açıklamaları, Türkiye'nin bölgesel barış ve istikrar konusundaki kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Editör: Murat BERHUN