Çukurova Semt Kreşleri Miniklere Kapılarını Açmaya Hazırlanıyor Çukurova Semt Kreşleri Miniklere Kapılarını Açmaya Hazırlanıyor

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Kozay, Platform Başkanı Kamil Yalçın Göl ve yöneticileri Şencan Birincioğlu-Adanalı Gazetesi, Cengiz Durak- Yüreğir Çukurova Gazetesi ve Hüseyin Süzgan-www.sifirbiradana.com ile yerel basının son durumu, yerel yönetimlerden beklentileri ile ilgili sohbet ettiler.

Başkan Kozay'dan Mesaj “Yerel Medya Olmazsa Olmazımız”

 “YEREL BASINA DESTEK VERMELİYİZ”

Çukurova Belediye Başkanı Av. Emrah Kozay yerel basının zor koşullar altında önemli bir görevi yerine getirdiğini vurgulayarak, “Biz yerel basınımıza çok değer veriyor ve önemsiyoruz. Son dönemlerdeki yaşadığınız sorunlarınızın da farkındayız. Diliyorum ki Adana basını önümüzdeki süreçte daha güçlü bir duruma gelecek ve halkın haber alma hakkını kullanmasına önemli katkılar koyacaktır. Biz elimizden geldiğince yerel basınımıza hiçbir ayrım yapmadan destek olmayı sürdüreceğiz” dedi.

Yerel Medya Güç Birliği Platformu Başkanı Kamil Yalçın Göl ile yöneticiler, Çukurova Belediye Başkanı Av. Emrah Kozay’a ilgi ve desteğinden dolayı teşekkür etti.

Editör: Murat BERHUN