• USD 34,12
  • EUR 38,10
  • ALTIN 2.859,66
  • BİST100 9.955
  • BTC 63.250
2 ay önce Siyaset

DEVA Partisi Adana Milletvekili Sadullah Kısacık, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü dolayısıyla bir basın açıklaması yaparak hain darbe girişimini şiddetle kınadı.

2 ay önce Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Kadın Kolları Kongresi şölen havasında gerçekleştirildi.

2 ay önce Siyaset

AK Parti Seyhan ve Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Tunç, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde milletçe tek yürek, tek yumruk halinde her türlü hain girişimlere karşı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bedenlerini siper edeceklerini bildirdi.

2 ay önce Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Doç. Dr. Anıl Tanburoğlu, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. yıl dönümüyle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Hayatını kaybeden yurttaşları rahmetle andı.

2 ay önce Siyaset

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Türkiye’ye, Türk Milleti’ne yönelik her türlü ihanet ve husumete karşı canı pahasına mücadeleye devam edeceklerini söyledi.

2 ay önce Siyaset

AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, 15 Temmuz 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayınladı.

2 ay önce Yerel Yönetimler

Seyhan Belediyesi yaz kursları çerçevesinde Sarıhamzalı ve Hadırlı Yüzme Havuzları hizmete açıldı.

2 ay önce Yerel Yönetimler

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, uzun süredir kullanılan yeraltı çöp konteynerlerinin temizlik ve hijyen konusunda sıkıntı yaşatması nedeniyle yerüstü çöp konteynerlerine ağırlık verilmesini sağladı.

2 ay önce Medya

Adana'nın en saygın gazetelerinden Yeni Adana Gazetesi imtiyaz sahibi Duayen Gazeteci Çetin Remzi Yüreğir son yolculuğuna "Her Zaman Yeni Adana Gazetesinin yanındayız" söylemini kullanan Seçilmiş Belediye Başkanları olmadan uğurlanması yerel medyaya bakışı da ortaya koydu.

2 ay önce Medya

Yeni Adana Gazetesi’nde son sayfa da kapandı, 87 yaşında vefat eden Çetin Remzi Yüregir Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi.