• USD 34,08
  • EUR 38,09
  • ALTIN 2.836,09
  • BİST100 9.976
  • BTC 62.560
1 ay önce Yerel Yönetimler

Yüreğir Belediyesinin yeni logosu Ağustos ayı ilk oturumunda kabul edildi.

1 ay önce Siyaset

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Büyükşehir Belediye Başkanı'nın kötü yönetiminin ve yanlışlarının ifade edilmesini hazmedemeyen, bölücü terör örgütünün siyasi uzantısı HDP-DEM'in ittifak ortağı olduğunu öne sürdüğü CHP Adana İl Başkanı’nın açıklamasının “Başarısızlığı örtme, gündemi değiştirme telaşı" olduğunu iddia etti.

1 ay önce Sağlık

Adana Tabip Odası Başkanı Uzm. Dr. Özden Polatöz, sağlıkta şiddetin artarak devam ettiğini söyleyerek “Şiddete uğrama sırası hangimizde? Can verdiğimiz eller canımıza kastediyor. Şiddet sorunu biran önce çözülmelidir” dedi.

1 ay önce Yerel Yönetimler

Seyhan Belediyesi, “Seyhan’ın kuzeyinden güneyine, doğusundan batısına, her yere eşit hizmet” parolasıyla asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

1 ay önce Yurttan

Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, yaz sıcaklıklarının kendini iyice hissettirmesiyle birlikte toplu taşıma araçlarında gerçekleştirdiği denetimlerini sıklaştırdı.

1 ay önce Yerel Yönetimler

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, toplam 5 derslikte 100 çocuğa eğitim verecek olan Kâzım Karabekir Mahallesi’ndeki kreşin inşaatını inceledi.

1 ay önce Ekonomi

ATB Başkanı Şahin Bilgiç, Adana’yı özlenen eski günlerinin de ilerisine kavuşturacak projelerin onaylanmaya başladığını, bu vesile ile Adana’nın üzerindeki ölü toprağının kalkacağını söyledi.

1 ay önce Yerel Yönetimler

Çukurova Belediyesi Yaz Spor Okullarının açılışı Gündüz Tekin Onay Tesislerinde büyük bir coşkuyla gerçekleşti.

1 ay önce Ekonomi

Türkiye geneli dane mısır üretiminde ikinci sırada bulunan Adana’da iki enstitü tarafından geliştirilen yerli ve milli mısır çeşidi düzenlenen tarla günü etkinliği ile üreticilere tanıtıldı.

1 ay önce Yerel Yönetimler

Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan’ın Pozantılı Fadime Köse'ye yardım eli uzatması, duyarlı bir toplum örneği olarak dikkat çekti.E