• USD 34,07
  • EUR 38,06
  • ALTIN 2.827,47
  • BİST100 9.976
  • BTC 62.675
1 ay önce Adana

CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, kapatılma iddiaları ayyuka çıkan Adana Şakirpaşa Havalimanı için meclis araştırma komisyonu kurulmasını talep etti, bakanın yanıtlaması istemiyle meclise soru önergesi sundu

1 ay önce Adana

Ayhan Barut, Meclis'te iktidara Adana Havaalanı'nı sordu, bir kez daha kapatılmaması için çağrı yaptı

1 ay önce Yurttan

Osmaniye Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde nostalji tadında 'Açık Hava Sinema Günleri'ni başlattı.

1 ay önce Siyaset

CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, 2002 ve 2024 yılları arasında Türkiye'deki ekonomik durumu karşılaştırarak dikkat çekici veriler paylaştı.

1 ay önce Siyaset

CHP Adana İl Başkanı Anıl Tanburoğlu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın gelirinin 4 katı borçla devraldığı belediyeyi, ilk 5 yılın sonunda borcunun 4 katı geliri olan bir belediyeye dönüştürdüğünü belirtti.

1 ay önce Yerel Yönetimler

Yüreğir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı yol işleri ekipleri, Kışla Mahallesi'nde asfalt yol yapım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

1 ay önce Spor

Liglerin başlamasına az bir süre kala Adana Demirspor camiasının en çok merak ettiği transfer tabelasının kalkıp kalmayacağı. Başkan, bu konuda güncelleme yaptı

1 ay önce Spor

U17 Millî Takımın 10-13 Ağustos tarihlerinde Belfast'ta Kuzey İrlanda ile oynayacağı hazırlık maçlarının aday kadrosu açıklandı.

1 ay önce Yerel Yönetimler

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'ın Başkan Yardımcılığına, 35 yıl hakimlik tecrübesinin ardından emekli olan Ayşe Sarısu getirildi. Sarısu, yeni görevine bu hafta itibarıyla başladı.

1 ay önce Güncel

Önceki dönem İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU) Genel Müdürü, şu an İçin ise Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı olan Ali Hıdır Köseoğlu serbest bırakıldı.