• USD 34,10
  • EUR 38,07
  • ALTIN 2.834,71
  • BİST100 9.976
  • BTC 62.560
2 ay önce Siyaset

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, CHP’li Zeydan Karalar’ın her yerde kullandığı “Geliri 1, borcu 4 olan belediyeyi; geliri 4, borcu 1 olan belediyeye dönüştürdük” söyleminin peşini bırakmıyor, gerçeğin izini sürmeye devam ediyor.

2 ay önce Yerel Yönetimler

Yüreğir Belediyesi vatandaşlara daha hızlı ve daha kaliteli hizmet verebilmek için filosuna eklediği 7 yeni aracı düzenlenen törenle tanıttı.

2 ay önce Yerel Yönetimler

Seyhan Belediyesi bünyesinde bulunan Sarıhamzalı ve Hadırlı yüzme havuzları büyük bir ilgi görüyor.

2 ay önce Spor

Bugün gerçekleşen TFF Seçimlerinde İbrahim Hacıosmanoğlu 134 oyla Başkan Seçilirken Adanaspor eski Başkanı Bayram Akgül ile Adana Demirspor Başkanvekili Hasan Surözü Yönetimde yer aldı.

2 ay önce Spor

Türkiye Futbol Federasyonu'nun seçimli genel kurulu Ankara'da tamamlandı. Kıran kırana geçen seçimi İbrahim Hacıosmanoğlu kazandı. İbrahim Hacıosmanoğlu, 2027 yılına kadar TFF Başkanı olarak görev yapacak.

2 ay önce Ekonomi

Yeni doğan bir bebek için doğru uyku pozisyonu ve yatak seçimi, sağlıklı bir gelişim ve güvenli bir uyku ortamı sağlamak adına büyük önem taşır.

2 ay önce Yerel Yönetimler

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay havaların daha da ısındığı dönemde ilçede bulunan çocukları Su Oyun Parklarına Davet etti.

2 ay önce Bilim-Teknoloji

Bahis belirli bir oranda şansa bağlı. Bir noktada da farklı taktikler kazanç sağlamanı destekleyebiliyor.

2 ay önce Ekonomi

Adana'ya Ana konteyner limanı tahsisinin yapılmasına Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç'ten teşekkür geldi

2 ay önce Spor

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak son sosyal medya paylaşımında taraftarın cevabını beklediği hemen hemen tüm soruların yanıtını verdi.