5ocakgazetesi.com

Türkiye Futbol Federasyonu'nun seçimli genel kurulu Ankara'da tamamlandı. Kıran kırana geçen seçimi İbrahim Hacıosmanoğlu kazandı. İbrahim Hacıosmanoğlu, 2027 yılına kadar TFF Başkanı olarak görev yapacak.

YÖNETİMDE ADANA DEMİRSPOR YÖNETİCİSİ SURÖZÜ VE ADANASPOR ESKİ BAŞKANI AKGÜL YER ALDI
Yapılan oylama sonucu TFF'nin yeni başkanı 5 oy farkla 134 oyla İbrahim Hacıosmanoğlu oldu

Hacıosmanoğlu’nun yönetim kurulu listesinde şu isimler yer alıyor:

Adanaspor Yabancı Oyuncu Kontenjanını Doldurdu Adanaspor Yabancı Oyuncu Kontenjanını Doldurdu

Mecnun Otyakmaz, Bayram Saral, Zehra Neşe Kavak, Lale Cender, Fuat Gökdaş, Cengiz Gökay, Zafer Bahadır Saraç, Mevlüt Aktan, Bayram Akgül, Hasan Surözü, Ceyhun Kazancı, Mustafa Temel Bozbağ, Ural Aküzüm, Bilal Aslan.

MURAT SANCAK VE BAYRAM AKGÜL AÇIK DESTEK VERMİŞTİ

Hacıosmanoğlu Genel kurulda Divan Başkanı olarak Murat Sancak'ı aday gösterse de 84 oy alan Sancak seçilemedi. Daha önce Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ve Adanaspor eski Başkanı Bayram Akgül İbrahim Hacıosmanoğlu'na açık desteklerini ifade etmiş ve birlikte fotoğraf çektirmekten kaçınmamıştı. Hatta Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak Süperlig takımlarının Başkanları arasında TFF Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu'na açık destek verip fotoğraf çektiren tek Başkan olmuştu.

TFF YÖNETİMİNDE BAYRAM AKGÜL VE HASAN SURÖZÜ ADANA'YI TEMSİL EDECEK

Verilen mücadele sonrasında Adanaspor eski Başkanı Bayram Akgül ve Adana Demirspor Başkanvekili Hasan Surözü TFF Başkanı olan Hacıosmanoğlu'nun Yönetim Kurulunda yer aldı. Böylece Adana, Futbolda TFF'de ilk kez güçlü şekilde temsil edilmiş olacak. 

Editör: Murat BERHUN