• USD 34,11
  • EUR 38,11
  • ALTIN 2.863,38
  • BİST100 9.963
  • BTC 63.579
2 ay önce Özel Haber

Adana Demirspor'da Semih Güler ve Yusuf Sarı Antrenmanlara katılırken transfer söylentileri taraftarı endişelendirdi.

2 ay önce Spor

Adanaspor'da teknik direktör konusu sonunda netliğe kavuştu. Anlaşma sağlanan Sol Bamba Bolu Kampına katıldı.

2 ay önce Spor

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ile Adanaspor'un önceki Başkanı Bayram Akgül, TFF seçimlerinde destekleyecekleri aday konusunda karar verdiler.

2 ay önce Güncel

Prof. Dr. Tuncel: “Gençlerimizin Omuzlarında Yükselecek Olan Türkiye, Birlik ve Beraberlik İçinde Daha da Güçlenecek ve İlerleyecek.”

2 ay önce Yerel Yönetimler

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu Başkanı Nesrin Çıtırık ile bir araya geldi.

2 ay önce Siyaset

Pozantı Belediye Başkanı Bekir Şimşek Ankara'da gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'a konuk oldu.

2 ay önce Siyaset

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in başlattığı saat 21:00'de ışıkları kapatın, açın eylemine Adana Örgütü ilk günden büyük destek veriyor.

2 ay önce Yerel Yönetimler

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, Belediye ile TÜM BEL-SEN arasında çalışanların mali haklarının iyileştirilmesi konusunda yaşanan kısa süreli uzlaşmazlığın karşılıklı anlayış ve iş birliği çerçevesinde çözüme kavuşturulduğunu söyledi.

2 ay önce Yerel Yönetimler

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın göreve geldiği yıllarda başlattığı “Halk Günü” buluşmaları hız kesmeden devam ediyor.

2 ay önce Ekonomi

Adana Sanayi Odası ev sahipliğinde düzenlenen bilgilendirme toplantısında, Sarıçam Mobilyacılar İhtisas Sanayi Sitesi projesi tanıtıldı.