• USD 34,01
  • EUR 37,86
  • ALTIN 2.820,01
  • BİST100 9.577
  • BTC 58.292

Yüreğir Haberleri

yüreğir haberleri ve güncel yüreğir gelişmeleri, yüreğir ile ilgili tüm video, yüreğir fotoğrafları ve yüreğir haberleri Adana Haber Merkezi - Adana Son Dakika Haberleri sitemizde


Yüreğir Belediyesi, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe köyünde katledilen 8 yaşındaki Narin Güran’ın adının yaşatılması için Atakent Mahallesi’nde 300 fidanlık hatıra...

Siyaset

Yüreğir Belediyesinin kurucu Belediye Başkanı Sabahattin Eşberk ölümünün 31. yılında mezarı başında anılırken büyük bir vefasızlık da yaşandı.

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, ilçeye yeni bir spor tesisi kazandırmak için kolları sıvadı.

Yüreğir ilçesine bağlı Atakent, Yenidoğan, Levent, Güzelevler mahalleleri ve Mobilyacılar Sitesi’nin altyapısı güçlendirilerek; kuvvetli yağışın sel ve su baskınlarına yol...

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, Yüreğir Kaymakamı Mehmet Aksu ile birlikte Yüreğir Bilim Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, çöp suyu akıtarak ilçe halkının sağlığını olumsuz yönde etkileyen bakımsız çöp kamyonu sorununu çözdü.

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, Mama Üretim Tesisi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı müjdeyi verdi, Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nın inşaatının tamamlandığını ve Eylül ayında hizmete açılacağını söyledi.

Yüreğir Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantıları sırasında Belediyenin yeni logo tartışması da vardı.

Yerel Yönetimler

Yaz aylarının en sıcak döneminin yaşandığı bugünlerde Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, hafta sonu bürokratları ile birlikte mahalleleri gezip sorunları...

Yerel Yönetimler

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’nın ilçede mahalle muhtarlarıyla gerçekleştirdiği ‘Beyin fırtınası’ toplantıları aralıksız devam ediyor.

Siyaset

Prof. Dr. Ali Tekin, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yüreğir Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayarak, “Yüreğir makus talihini yenecek” dedi.