• USD 34,03
  • EUR 37,86
  • ALTIN 2.802,90
  • BİST100 9.774
  • BTC 61.560

Yüreğir belediyesi Haberleri

yüreğir belediyesi haberleri ve güncel yüreğir belediyesi gelişmeleri, yüreğir belediyesi ile ilgili tüm video, yüreğir belediyesi fotoğrafları ve yüreğir belediyesi haberleri Adana Haber Merkezi - Adana Son Dakika Haberleri sitemizde


Yüreğir Belediyesinin kırsal mahallelerde yaşayan çocuklara yönelik uyguladığı “Yüreğir’i Geziyorum” projesinin bu yılki etabı başladı.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’i ziyaret etti.

POMEM ve PMYO sınavına katılacak adaylar için ücretsiz olarak düzenlediği fiziki yeterlilik parkur hazırlık kurs kayıtları başlıyor.

Yüreğir Belediyesi, Kaşlıca Mahallesi’nde bulunan 636 metrekare taşınmazın Cemevi olarak kullanılması için Nacarlı Kaşlıca Alevi Kültür Derneği ile protokol imzaladı.

Yüreğir Belediyesi bünyesinde hayata geçirilen Kış Spor Okulları’nda başvuru süreci 20 Eylül Çarşamba günü itibariyle başlıyor.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Yenidoğan Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Yüreğir Belediyesi, her yıl Eylül ayının 3. Cumartesi günü kutlanan ‘Dünya Temizlik Günü’ dolayısıyla çevre temizliğinin önemine dikkat çekmek amacıyla...

Yüreğir Belediyesi, vatandaşların ibadetlerini hijyenik ortamda yerine getirebilmeleri için ilçe genelinde cami temizliklerine devam ediyor.

Yüreğir Belediyesinin uyuşturucu ile mücadele kapsamında Ulubatlı Hasan Mahallesi’nde başlattığı dönüşüm kapsamında metruk binalar yıkılıyor

Yüreğir Belediyesi asfalt kaplama çalışmalarını sürdürürken, 4 yılda ilçeye toplam 510 bin ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi.