• USD 34,03
  • EUR 38,04
  • ALTIN 2.825,33
  • BİST100 9.976
  • BTC 62.952

Adana demirspor Haberleri

adana demirspor haberleri ve güncel adana demirspor gelişmeleri, adana demirspor ile ilgili tüm video, adana demirspor fotoğrafları ve adana demirspor haberleri Adana Haber Merkezi - Adana Son Dakika Haberleri sitemizde


Spor

Adana Demirspor'un genç golcüsü Yusuf Barasi, Antalyaspor maçının ardından yaptığı paylaşımda "Sürece inanın" çağrısında bulundu.

Spor

Adana Demirspor deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor'a son dakikada yediği golle 2-1 mağlup oldu.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 5.haftasında Antalyaspor’a konuk olacak Adana Demirspor'un teknik direktörü Michael Valkanis, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Spor

Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Spor

Adana Demirspor taraftarı takımın deplasman maçları için Adana Büyükşehir Belediyesinden Otobüs talebini yeniledi.

Spor

Transfer tahtasının açılmaması üzerine Şimşekler Grubundan önemli bir açıklama geldi.

Spor

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak transfer tahtasının açılmayacağını açıklamasının ardından gelen taraftar tepkilerine yönelik açıklama yaptı.

Spor

Adana Demirspor'da geçtiğimiz sezon profesyonel olan Caner Kaban Erciyes 38 kulübüne kiralık olarak transfer oldu

Spor

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, taraftarlara yaptığı açıklamada transfer tahtasını açamayacaklarını belirtti. Sancak, sezonun zor geçtiğini ve ekonomik sıkıntılarla boğuştuğunu...

Spor

Trendyol Süper Lig'de Adana Demirspor, pazartesi günü Antalyaspor’a konuk olacak. Bu maç öncesinde en çok merak edilen konu ise transfer...

Spor

Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında 16 Eylül Pazartesi günü deplasmanda Antalyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Spor

Adana Demirspor’da transfer yasağının olması nedeniyle gözler transfer sezonunun sona ereceği 13 Eylül’e çevrilmiş durumda.