Güncel

Yüreğirli 10 Mahalle Muhtarından Oy Verdikleri Ali Demirçalı’ya Şok Tepki!

Seyhan, Akdeniz, Haydaroğlu, Havutlu, Anadolu, Alihocalı, Yamaçlı, Güneşli, Cumhuriyet ve Köklüce Mahallelerinin Muhtarları kendilerine haksızlık yapıldığını öne sürerek eşitlik ilkesine uygun olarak hizmet sunumu ve hakkaniyetli personel alımı yapılması çağrısında bulundular.

Abone Ol

Muhtarlar Ersen Bahçeci, Fırtına Sığırcı, Şahap Canoğulları, Mustafa Kemal Tiniz, Şahin Kayas, Ahmet Ortatepe, Neşet Manap, Murat Küçükaltun, Ali Beyazbulut ve Aziz Sarı Yamaçlı-Güneşli Mahalle merkezinde bir araya gelerek Yüreğir Belediyesinden, personel alımında eşitlik hizmette de hakkaniyet taleplerini aktardılar.

Ortak açıklamayı sosyal medyadan paylaşan muhtarlar şu görüşlere yer verdiler:

“Değerli Mahalle Sakinlerimiz ve Kamuoyuna;

Yüreğir Belediyesi’nde yıllar sonra CHP bayrağının göndere çekilmesine rağmen, toplamda alınan 75.737 oyun yaklaşık %25’inin Güney bölgesindeki 10 mahalleden gelmesine karşın, hizmetlerde ve belediye personel alımlarında aynı oranda bir karşılık görememekteyiz.

Yüreğir Belediye Başkanı Sayın Ali Demirçalı ve ilgili belediye yetkililerinin bu duruma hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz.

Tüm çabalarımız mahalle halkının yararına olup, bu noktada bize vereceğiniz destek büyük önem taşımaktadır. Çünkü yaptığımız her şey sizler içindir.

Saygı ve sevgilerimizle.”