Burdur Emniyet Müdürü Ahmet Kurt’tan Engelli Hassasiyeti Burdur Emniyet Müdürü Ahmet Kurt’tan Engelli Hassasiyeti

Ziyaret sırasında Daire Başkanı Özcan’dan Zabıta Teşkilatının kuruluş yıl dönümü etkinlikleri hakkında bilgi alan Vali Köşger, Zabıta Teşkilatının tüm mensuplarına başarılı görevler temennisinde bulundu.

Zabita Haftası Ziyareti

Bu köklü kurumun geçmişte olduğu gibi gelecekte de toplumsal düzenin teminatı olacağına yürekten inandığını belirten Vali Köşger, “1826 yılında temelleri atılan bu güzide teşkilat, yüzyıllardır şehir hayatının ayrılmaz bir parçası olarak toplumsal düzeni sağlama ve vatandaşlarımızın esenliğini koruma sorumluluğunu layıkıyla yerine getirmektedir. Zabıtamızın gerek cadde ve sokaklarda gerekse çeşitli denetim görevlerinde gösterdikleri özveri, şehirlerimizin daha yaşanabilir ve düzenli hale gelmesini sağlamaktadır. Güzel Adana’mıza sundukları bu katkılar için zabıtamızı tebrik ediyor, daha nice yıllar boyunca görevlerini başarıyla sürdürmelerini diliyorum.” dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Ercan Özcan ise kabulü ve güzel temennileri için Vali Köşger’e teşekkürlerini iletti.

Editör: Murat BERHUN