• USD 34,00
  • EUR 38,08
  • ALTIN 2.828,93
  • BİST100 9.976
  • BTC 62.675
1 ay önce Ekonomi

Karataş Tarıma Dayalı İhtisas (Su Ürünleri) Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) ile Karataş Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) OSB Müteşebbis Heyet Toplantıları, Vali Yavuz Selim Köşger başkanlığında gerçekleştirildi.

1 ay önce Siyaset

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, “Çukurova Uluslararası Havalimanı için verilen yolcu garantisi nedeniyle Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı kapatmak Adana’ya yapılacak en büyük ihanettir” dedi.

1 ay önce Adana

Vali Yavuz Selim Köşger, Adana Ana Konteyner Liman Alanı ile Yumurtalık ve Karataş ilçelerinin sahillerini denizden inceledi.

1 ay önce Spor

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) yeni başkanlığına seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetiminin, 1. Lig, 2.Lig ve 3.Lig’e verecekleri desteğin ciddi şekilde artacağı öğrenildi.

1 ay önce Spor

Adana Demirspor'un çiçeği burnunda teknik direktörü Michael Valkanis, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yeni sezona dair umutlu konuştu.

1 ay önce Yerel Yönetimler

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ardından tercih dönemi başladı. 2 Ağustos’a kadar sürecek tercih döneminde Seyhan Belediyesi gençlere ücretsiz danışmanlık hizmeti vermeye başladı.

1 ay önce Siyaset

CHP Adana İl Başkanı Doç. Dr. Anıl Tanburoğlu, Cumhur İttifakı Adana il başkanlarının Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeydan Karalar ile ilgili gerçeği yansıtmayan ve tamamen hazımsızlığa dayanan açıklamaların ile ilgili yazılı bir bülten yayımladı.

1 ay önce Güncel

Merkezi Bursa’da olan Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu 7.Büyük Olağan Genel Kurulu gerçekleştirdi.

1 ay önce Adana

CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, mecliste yaptığı konuşmada Adana Şakirpaşa Havalimanı’nı kapatma kararı alanlara sert tepki gösterdi

1 ay önce Yerel Yönetimler

Adını uzun yıllar bölge halkının içme suyu ihtiyacını karşılayan Beşoluk'tan alan Tufanbeyli Beşoluk Parkı, bakımsız haliyle vatandaşların tepkisini çekmesinin ardından Belediyeden Onarım açıklaması geldi.