• USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657
1 ay önce Yerel Yönetimler

Seyhan Belediyesi 2025-2029 stratejik plan hazırlıklılarını Seyhanlıların katılımına açtı.

1 ay önce Yerel Yönetimler

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, ilçeye çok modern bir hayvan bakım ve rehabilitasyon merkezi kuracaklarını söyledi.

1 ay önce Ekonomi

CHP Milletvekili Ayhan Barut, küresel iklim değişikliği ve kuraklık nedeniyle ciddi verim kaybı yaşayan Çukurovalı çiftçilerin zararlarının tespit edilip karşılanmasını istedi.

1 ay önce Güncel

TMMOB Mimarlar Odası Adana Şubesi'nin 18. Dönem 20. Yönetim Kurulu Toplantısı, Şube Başkanı Canan Aksu başkanlığında gerçekleştirildi.

1 ay önce Medya

Adana Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Bilgiç, Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

1 ay önce Spor

TFF, Süper Ligde ilk iki haftanın programını açıkladı. Buna göre Adana Demirspor ilk hafta Fenerbahçe deplasmanına çıkacak ve bu maç 10 Ağustos cumartesi oynanacak. İkinci hafta ise Adana Demirspor , Ç.Rizespor’u ağırlayacak. Bu maç ise 17 Ağustos cumartesi oynanacak.

1 ay önce Spor

Adanaspor Başkanı Asil Bostancı, "Başkan" sıfatıyla Trendyol 1. lig fikstür çekimine katıldı.

1 ay önce Bilim-Teknoloji

Ücretsiz döndürmeler, Cratosslot Casino’nun sunduğu en cazip özelliklerden biri. Oyunculara para yatırmadan gerçek para kazanma fırsatı sunuyor.

1 ay önce Sağlık

Adana Eczacılar Odası Başkanı Mürsel Yalbuzdağ’dan olası Marmara ve diğer bölgelerde yaşanacak depremlerle ilgili uyarıda bulundu.

1 ay önce Sağlık

Adana Tabip Odası (ATO) ile Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES)’nın birlikte yürüttüğü “Vergide Adalet İstiyoruz” eylemleri 20. Haftasını doldurdu.