• USD 34,00
  • EUR 38,08
  • ALTIN 2.828,93
  • BİST100 9.976
  • BTC 62.675
1 ay önce Siyaset

Ayhan Barut, çiftçileri tüccara mahkum etmeye çalışanlara tepki gösterip skandalı Meclis gündemine taşıdı

1 ay önce Yerel Yönetimler

Başkan Zeydan Karalar, Stratejik Plan oluştururken, kentin bütün dinamiklerinin katılımıyla ve bilimin ışığında çalışmak için bir dizi toplantı ve çalıştay düzenliyor.

1 ay önce Ekonomi

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, tarımsal üretimde yaşanan sorunlara, yayınladığı raporla dikkat çekti.

1 ay önce Adana

Adana’da Haziran 2024 sonu itibariyle Kayıtlı Motorlu araç sayısı 855 Bine Yükseldi. Motorlu Bisiklet olarak geçen Motosiklet sayısı da 215 bini aştı.

1 ay önce Adana

Adana Büyükşehir Belediyesi, Güney Adana'ya bağlantı yollarının en yoğunu olan Saydam Caddesi Metro Kavşağında trafik akışının kolaylaşması için çalışma başlattı.

1 ay önce Siyaset

31 Mart seçimlerinde Deva Partisi'nden Seyhan Belediye Başkan Adayı olan Taner Özünal, Deva Partisi Adana İl Başkanı seçildi.

2 ay önce Adana

Adana Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Denetleme Şube ekipleri cadde üzerinde kurallara aykırı park eden araçlara cezai işlem uyguladı.

2 ay önce Yurttan

Osmaniye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, yaşanan orman yangınlarına dikkat çekmek amacıyla doğadan yaklaşık 250 kilogram cam atığı topladı.

2 ay önce Adana

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin önceki dönem başkanlarından Çetin Yigenoğlu; Adanalılar’a yaptığı açık çağrıda; Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde, “Adana’dan Akdeniz’e Nehiryolu Projesi’ni” önerdi.

2 ay önce Bilim-Teknoloji

Çukurova Üniversitesi Araştırma Geliştirme Stratejileri Koordinatörlüğü ve Çukurova Teknokent ortaklığı; Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi, Adana Sanayi Odası ile Çukurova Kalkınma Ajansı paydaşlığıyla "Çukurova Araştırma ve İşbirliği Çalıştayı" düzenlendi.