• USD 34,09
  • EUR 38,14
  • ALTIN 2.841,97
  • BİST100 9.976
  • BTC 63.500
2 ay önce Spor

2024 yılında Türkiye ve Azerbaycan'da online loto kazançları hakkında detaylı bilgiler. İstatistikler, en sık çekilen numaralar, büyük ikramiyeler ve kazananların demografik eğilimleri hakkında bilgi edinin.

2 ay önce Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi, (CHP) İktidarın "Maarif Modeli" adıyla dayatmaya çalıştığı laiklik karşıtı, gerici eğitim modeline karşı 81 ilde eş zamanlı basın açıklaması düzenledi.

2 ay önce Sağlık

Adana Tabip Odası’nın Uzm. Dr. Özden Polatöz başkanlığındaki yeni yönetim 2022-2024 döneminde görev yapan başkan ve yönetim kurulu üyelerine hizmetleri için teşekkür ederek plaket verdi.

2 ay önce Siyaset

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, iktidarın 2.500 TL zam verdiği emekliye ihanet ettiğini öne sürdü.

2 ay önce Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, en düşük emekli maaşının 12 bin 500 lira olacağına yönelik söylemlere sert tepki gösterdi.

2 ay önce Ekonomi

CHP Milletvekili Ayhan Barut, büyük yazar Yaşar Kemal'in tarif ettiği gibi sarı sıcağıyla ünlü Adana'da Metin Erksan'ın yönettiği dramatik Susuz Yaz filmine dikkat çekerek çiftçilerin susuz bırakılmasına sert tepki gösterdi

2 ay önce Spor

Son yapılan TFF Başkanlığı seçiminde ipi göğüsleyen İbrahim Hacıosmanoğlu en büyük desteği Adana'dan Gördü.

2 ay önce Spor

TFF Başkanı olan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun listesinden yönetime giren Hasan Surözü, yönetmelik gereği Adana Demirspor'da görevinden istifa etti.

2 ay önce Yerel Yönetimler

Seyhan Belediyesi, ürettiği "glütensiz ürünler"le glüten hassasiyeti olan vatandaşlara yönelik hizmet sunmaya devam ediyor.

2 ay önce Yerel Yönetimler

Torosların incisi Pozantı ilk kapalı semt pazarına kavuşuyor. Seçim vaatlerinden birini daha hayata geçirmek için kolları sıvayan Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, ilçede bir ilki gerçekleştirmek için 'Kapalı Semt Pazarı' Projesi için ilk kazmayı vurdu.