• USD 34,12
  • EUR 38,11
  • ALTIN 2.860,65
  • BİST100 9.966
  • BTC 63.579
2 ay önce Magazin

Adanalı Yapımcı Timur Savcı, Erkan Petekkaya ve Kerem Alışık’ın başrollerini paylaşacağı “Yasak Aşk” dizisini “Bir Zamanlar Çukurova” dizisi gibi yine Adana’da çekecek.

2 ay önce Spor

Adana Demirspor Bolu'da yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken kampta çalışmalar belli bir plan çerçevesinde ilerliyor.

2 ay önce Güncel

Adana Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Bilgiç, ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ nedeniyle mesaj yayınladı.

2 ay önce Spor

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, İtalya kampının iptal edilmesiyle ortaya çıkan eleştirileri yanıtladı, kampın iptal gerekçesini paylaştı.

2 ay önce Spor

Adana Demirspor son yıllarda Süper ligde mücadele etmesi ve Avrupa kupalarında da yer almasının katkısıyla Avrupa Kulüpler Sıralamasında 166. sıraya yerleşti.

2 ay önce Adana

Seyhan Belediyesi Bölgede etkili olan Fırtına ve etkili yapışın ardından gece boyunca evleri zarar gören vatandaşın yanındaydı.

2 ay önce Siyaset

CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin sokakta yaşayan hayvanları esarete ve ölüme mahkum eden yasaya karşı oyunun hayır olduğunu belirterek çağrı yaptı.

2 ay önce Yerel Yönetimler

Pazar günü Fırtına ve yağmurun zarar verdiği Çukurova'daki bölgelerde belediye ekipleri gece boyunca görev yaparak yıkıntıları kaldırdı.

2 ay önce Spor

Transfer tahtası kapalı olduğu için futbolcu transferi yapamayan Adana Demirspor'da farklı bir transfer gerçekleşti.

2 ay önce Spor

Adana Demirspor'un İtalya Kampı, yaşanan vize sorunu nedeniyle iptal edildi. 2. Etap kamp çalışması yine Bolu da yapılacak.