Gelecek Partisi Adana İl Başkanı Volkan Akyüz'den "30 Ağustos" Kutlama Mesajı Gelecek Partisi Adana İl Başkanı Volkan Akyüz'den "30 Ağustos" Kutlama Mesajı

Başkan Tanburoğlu; birlik, beraberlik ve paylaşma duygusunun üst seviyeye çıktığı bayram günlerinin, yaşanan tüm zorluklara rağmen yurttaşlara bir nebze de olsa moral verdiğini söyledi.

İl Başkanı Anıl Tanburoğlu’nun açıklaması şu şekilde:

“Bayramlar birliğin, beraberliğin ve paylaşımın sembol günlerindendir. Geleneklerimize göre komşularımız ve sevdiklerimizle soframızı paylaşır, dertleşir, sohbet eder ve hasret gideririz. Ancak geldiğimiz noktada ekonomik kriz nedeniyle vatandaşımız paylaşmayı bırakın yarınını göremez bir durumda. Sofraların bereketi kalmadı. Vatandaşımız bırakın kurban kesmeyi en ucuz et olan tavuk etinin dahi alamaz hale getirildi. Ancak bu durum sürdürülebilir değildir. Halkımız en iyiyi ve en güzeli hak etmektedirler. Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarında daha güzel bayramlar yaşanacak. Bütün mücadelemiz halkımızın daha huzurlu, daha sağlıklı ve daha yaşanabilir bir ortamda hayatlarını idame ettirmesi içindir. Yeniden bereketli sofraların kurulduğu, dostlarımızla paylaştığımız Türkiye’yi inşa etmek için yoksullukla mücadelemiz artarak sürecek.

Bu duygu ve düşüncelerle; Kurban Bayramı’nda kırgınlıkların bir kenara bırakıldığı, ayrışmak yerine kucaklaşmanın sağlandığı duyguların yaşanmasına vesile olmasını temenni ediyor, yaşadığımız coğrafyada savaşların sona ermesini diliyor, tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” 

Editör: Murat BERHUN