5ocakgazetesi.com

 Kozay, öğrencilere huzurlu ve sessiz bir ortam sunan "Ders Kafeler" ile gençlerin kaliteli bir şekilde ders çalışma olanağına sahip olduğunu belirtti. Belediye tarafından öğrencilere ücretsiz internet ve zengin kaynaklarla donatılmış bir çalışma alanı sunuluyor. Kozay, "Genç kardeşim, her şey senin için!" diyerek gençlerin eğitimine büyük önem verdiklerini vurguladı.

ÖĞRENCİLER MEMNUN

Büyükşehir Otobüslerinde Öğrenci Ücreti Yarıya Düştü Büyükşehir Otobüslerinde Öğrenci Ücreti Yarıya Düştü

Ders Kafeler’de ders çalışan bir öğrenci, yaklaşık dört aydır bu hizmetten faydalandığını belirterek memnuniyetini dile getirdi. "Düzenli ve sessiz bir ortam var. Çalışmak için ideal bir yer. Kütüphane kaynakları zengin, fazladan okumak için ansiklopediler ve kitaplar da bulabiliyoruz. Ücretsiz internet imkanı da var. Başkanımıza teşekkür ediyorum," dedi.

Bir başka YKS öğrencisi ise birkaç aydır düzenli olarak geldiğini belirtti ve "Sessiz bir ortamda rahatça ders çalışabiliyoruz. Kitap getirmediğimiz zaman buradan da faydalanabiliyoruz. Başkanımıza bu imkanı sunduğu için teşekkür ederim," şeklinde konuştu.

KOZAY: "GELECEĞİMİZİ GENÇLERİMİZE EMANET EDECEĞİZ"

Başkan Kozay, eğitim hizmetlerinin önemine değinerek, "Eğitim kurumsal bir iştir. Burada pırıl pırıl Türkiye'nin geleceğini emanet edeceğimiz gençlerimiz var. Çukurova Belediyesi olarak, onlara en iyi şekilde destek vermek için gece gündüz çalışıyoruz. Ders Kafelerimizle ve diğer projelerimizle onların eğitimine katkı sağlamak kutsal bir görevdir," ifadelerini kullandı. Kozay, gençlerin iyi yetiştirilmesinin ülkenin geleceği için hayati önem taşıdığını vurgulayarak, eğitime verdikleri desteğin artarak devam edeceğini belirtti.

Editör: Murat BERHUN