Medya

Yerel Medya Güçbirliği Platformu’ndan İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Tevke’ye ziyaret

Yerel Medya Güçbirliği Platformu, Adana İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Tevke’ye ziyarette bulundu. İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Tevke, yaptığı değerlendirmede, Adana’daki görev süresini en iyi şekilde değerlendireceğini bildirdi.

Abone Ol

Ziyaret esnasında İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Tevke ile platform yöneticileri Kamil Yalçın Göl- Artı Haber Gazetesi, Mehmet Tatlı -Urfa Çukurova Posta Gazetesi, Bülent Çelikten- Çukurova Çağdaş Gazetesi ve Cengiz Durak-01 Yüreğir Çukurova Gazetesi Adana ve medya konusunda sohbet ettiler.

Yerel Medya Güçbirliği Platformu Başkanı Kamil Yalçın Göl, ziyaretteki konuşmasında, çalışmalarına ilişkin bilgi verdi. 
Yerel Medya Güç Birliği Platformu'nu 50’ye yakın haftalık, on beş günlük ve aylık gazete ile internet sitesinin ortak hareket etme amacıyla kurduklarını, yerel basına hiçbir ayrım yapılmadan destek verilmesinin gerektiğini söyledi..

İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Tevke ise ziyarete katılan yönetim kurulu üyelerini tek tek tanıdıktan sonra basının önemine vurgu yaptı. Tevke, Adana’daki görev süresini en iyi şekilde değerlendirmek istediğini belirterek, “Ülkemizin neresinde olursa olsun her yer bizim için kutsaldır. Buradaki görev süremi tamamlarken geriye baktığımda güzel işler bırakmayı görmek istiyorum” dedi. 

Adana’ya geldiği ilk günden itibaren pozitif enerji aldığını belirten İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Tevke, odalar, sivil toplum kuruluşları ve basınla işbirliği içinde olacağını ifade etti.  
Yerel Medya Güç Birliği Platformu Başkanı Kamil Yalçın Göl ile yöneticiler, İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Tevke’ye ilgisinden dolayı teşekkür etti.