Yerel Medya Güçbirliği Platformu Başkanı Kamil Yalçın Göl, sağlık sektöründeki sıkıntıları anında çözen, Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar’ın kente büyük hizmetlerde bulunmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade eden Müdür Nacar, Yerel Medya Güçbirliği Platformu yöneticileri ile yerel basının son durumu, yerel yönetimlerden beklentileri ve gündemdeki konular hakkında değerlendirmeler yaptı.

Yerel basın ile her zaman iç içe olduklarını belirten Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, "Yerel basın, yayın yaptığı bölgenin ya da yörenin sorunlarını gündeme getirerek yöneticilere aktarılmasına, o bölgeye ait yerel kültürün zenginleşmesine ve korunmasına yardımcı olur. Halkın gözü ve kulağı olan gazetelerin toplumu her konuda bilgilendirme, aydınlatma ve kamuoyu oluşturma gibi görevleri vardır. Yerel Medya Güç Birliği Platformu’nu yaptığı çalışmalardan dolayı kutluyor,  başarılar ve kolaylıklar diliyorum" dedi.

Yerel Medya Güç Birliği Platformu Başkanı Kamil Yalçın Göl ile yöneticiler, Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar’a yerel basına olan ilgi ve desteğinden dolayı teşekkür etti.

Gazeteci Kurtul Çakın'dan Flaş Karar "Adayım" Gazeteci Kurtul Çakın'dan Flaş Karar "Adayım"

Editör: Murat BERHUN