Valilik Taşköprü Binası'nda düzenlenen programda, milletimizi manevi iklimiyle saran ve ortak bir ruhla kaynaştıran bir Kurban Bayramı'nı daha hep birlikte karşılamanın mutluluğu ve heyecanı içinde olduklarını ifade eden Vali Köşger; törene katılan herkesin bayramını kutladı.

Vali Köşger daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, Adanalı hemşehrilerimizin ve aziz milletimizin yaklaşan Kurban Bayramı ve Babalar Günü'nü kutladı.

Vali Köşger Kent Kurmaylarıyla Bayramlaştı

Elektrik Kesintileri Hem Yaşamı Zorlaştırıyor Hem De Cihazlar Zarar Görüyor Elektrik Kesintileri Hem Yaşamı Zorlaştırıyor Hem De Cihazlar Zarar Görüyor

Adana'da bayramla ilgili her türlü tedbirin alındığını belirten Vali Köşger, "Adanalı hemşehrilerimizin, bayramı huzur ve güven içinde geçirmeleri, bayramı bayram tadında yaşamaları için gereken bütün tedbirler, önlemler alınmıştır. Bayram süresince biz de burada olacağız. Bütün arkadaşlarımız da görevinin başında olacak. Bütün güvenlik, sağlık ve diğer birimlerimiz vatandaşımızın hizmetinde olmaya devam edecek. Onunla ilgili planlamalar yapıldı." diye konuştu.

Vali Köşger Kent Kurmaylarıyla Bayramlaştı

Vali Köşger, özellikle uzun yola çıkacak vatandaşlarımızdan, trafik kurallarına uymalarını, hız yapmamalarını istedi.

Vali Köşger, daha sonra Valiliğimizde görevli personelimizin bayramlarını kutladı; mutluluk, huzur ve esenlik dolu daha nice bayramlara kavuşmayı temenni etti.

Editör: Murat BERHUN