5ocakgazetesi.com

Türk Tabipleri Birliği önceki dönem 2. Başkanı Doç. Dr. Ali İhsan Ökten, zorlu geçen sürecin ardından görevlerini yeni seçilen yönetime devrettiklerini kaydetti. 

Hatay Diş Hekimleri Odasından Fatih Güler'e Ziyaret Hatay Diş Hekimleri Odasından Fatih Güler'e Ziyaret

Adana Tabip Odası Başkanlığı ve Yönetim kurulu görevi süresince başarılı çalışmalara imza atan, halkı bilgilendirme, mesleki sorunların çözümü ve sağlık çalışanlarının özlük haklarının iyileştirilmesi için büyük çaba harcayan Ali İhsan Ökten, Türk Tabipler Birliği 2. Başkanı olarak kentte yaptığı çalışmaların benzerini daha etkin şekilde sürdürdü. Türkiye'de yaygın medyanın en çok görüşüne başvurduğu kişi olarak öne çıkan Ökten, 4 yıllık sürecin ardından görevini devretti. Sosyal Medya hesabından paylaşım yapan Türk Tabipleri Birliği önceki dönem 2. Başkanı Doç. Dr. Ali İhsan Ökten şunları yazdı:

"4 yıl sonunda görevi yeni oluşan TTB Merkez Konsey’e devrettik. Başarılar diliyorum. Her zaman desteğe hazır olduğumuzu, yan yana omuz omuza mücadele edeceğimizi bildiriyorum. 4 yıl birlikte çalıştığım arkadaşlarıma çok teşekkürler. Zorlu ama mücadele dolu bir 4 yıl oldu. Bu dönemlerde en fazla teşekkürü en fazla zorluğu çeken eşim Melda ve çocuklarım Nehir ve Deniz’e hakediyor."

Ali İhsan Ökten yaptığı paylaşımla "Her Zaman Destekçileriyiz" mesajı verdi

Editör: Murat BERHUN