Ekonomi

Tatilevi.co Villa Kiralama İçin Doğru Adres

Yılın hangi mevsimi tatil planlıyor olursanız olun, Tatilevi.co konaklamayı sizin için bir sorun olmaktan çıkarıyor ve tatilinizin en keyifli kısmı hâline getiriyor.

Abone Ol

Tatilinizi unutulmaz kılmak için farklı ihtiyaçlara ve bütçelere uygun geniş bir portföy ile villa kiralama hizmeti veren Tatilevi.co, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile fark yaratıyor.

Tatilevi.co, lüks villalardan özel havuzlu ve muhafazakâr tatil evlerine kadar farklı konaklama alternatifleri ile hayallerinizdeki tatili gerçeğe dönüştürmek için başvuracağınız ilk adres! Aile dostu villalar, özel anlarınızı sevdiklerinizle en keyifli şekilde paylaşmanız ve mahremiyetinizi korumanız için harika seçimler olup kalabalık grupların tatillerini en konforlu şekilde geçirmesini sağlıyor.

Kalkan kiralık villa ve Alanya kiralık villa gibi farklı lokasyonlardaki seçeneklere hızlı ve güvenli bir şekilde ulaşmanızı sağlayan Tatilevi.co’yu tercih etmek için birden fazla sebebiniz var. Tatilevi.co'nun kullanıcı dostu arayüzü sayesinde istediğiniz kiralık villaya kolayca erişmeniz mümkün. Fiyat aralığı, oda sayısı, banyo sayısı, yatak sayısı, ev konsepti, havuz ve daha pek çok farklı kritere bağlı olarak filtreleme yapabilir; seçtiğiniz villanın rezervasyonunu kısa sürede gerçekleştirebilirsiniz.

Ayrıca Tatilevi.co‘nun sunduğu erken rezervasyon fırsatları ve özel indirimler ile lüksü konforla buluşturan harika bir konaklama deneyimini, daha ekonomik fiyatlarla deneyimleyebilirsiniz. Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı sayesinde rezervasyonunuzu yaptığınız andan itibaren ihtiyacınız olan her an Tatilevi.co’nun alanında uzman ve deneyimli ekibinden kesintisiz destek alabilirsiniz.

Manzarasıyla Göz Kamaştıran Akdeniz’de Bir Tatile Hazır mısınız?

Yeni yerler keşfetmek ve farklı rotalarda anılar biriktirmek isteyenlerin en çok tercih ettiği lokasyonlardan biridir Akdeniz… Akdeniz’in masmavi denizi, doğal güzellikleri ve birbirinden güzel tarihi yerlerinin her biri tatilciler tarafından keşfedilmeyi bekleyen hazinelerdir.

Hem yerli hem yabancı turistler için ülkemizin en popüler turizm beldelerinden biri olan Antalya, her ne kadar yaz tatillerinin vazgeçilmez durağı olarak düşünülse de, ılıman iklimi sayesinde yılın her mevsimi ziyaret edilebilir. Sezon dışındaki zamanlarda da güzelliğinden ve cazibesinden hiçbir şey kaybetmeyen Antalya, daha sakin bir tatil geçirmek isteyenler tarafından ilkbahar, sonbahar ve kış aylarında da tercih edilebilir.

Antalya’da görülmesi gereken yerler bir hayli fazla olduğu için tatil planlamasının doğru yapılması önemli. Bu sayede dilediğiniz her yeri gezme şansını elde edebilirsiniz. Peki, Antalya tatilinizde mutlaka görmeniz gereken yerler neresi?

Türkiye’nin en bilinen şelaleleri arasında yer alan Manavgat Şelalesi ve Düden Şelalesi, Antalya ilinin sınırlarında bulunuyor. Manavgat Şelalesi yaklaşık 4 metre yüksekten akmasına karşın debisinin yüksek olması nedeniyle etkileyici bir görsel şölen sunar. Ayrıca, bu etkileyici manzaranın karşısında piknik yapmak veya restoranlarda yemek yemek mümkündür. Rafting ya da jeep safari gibi ekstrem sporlar, bölgede yapılabilecek aktiviteler arasında sayılabilir.

İsmini Antik Mısır kraliçesi Kleopatra’dan alan Kleopatra Plajı, Alanya Kalesinin bu kadar güzel bir manzaraya sahip olmasının nedenlerinden biridir. İncecik kumlarla kaplı Kleopatra Plajı’na uğrayan tatilciler, dağların ve denizin buluştuğu noktada masmavi denizin ve yakıcı Akdeniz güneşinin tadını çıkarabilir. Kleopatra Plajı’nın özelliklerinden biri de, tarihi bir yarımadanın kıyısında konumlanmasıdır. Suyunun berraklığıyla her göreni hayran bırakan Kleopatra Plajı’nda suya daldığınız zaman denizin dibini, balıkları ve diğer deniz canlılarını son derece net bir şekilde görebilirsiniz. Bu arada, Kleopatra Plajı’nda denize girmek kadar keyifli olan diğer bir aktivitenin de gün batımını izlemek olduğunun altını çizmeden geçmeyelim.

Antalya’daki en ünlü plajlardan biri olan Konyaaltı Plajı, Türkiye’nin en uzun plajlarından biri olma özelliğine sahiptir. Yaklaşık 7 km uzunluğa sahip olan Konyaaltı Plajı’nda yüzmenin yanı sıra çeşitli spor aktiviteleri de yapılabilir. Denizinin temizliğiyle dikkat çeken Konyaaltı Plajı, merkeze yakınlığı nedeniyle yerli ve yabancı turistlerin ilk tercihlerinden biridir.

Elbette Antalya’nın görülmesi gereken yerleri denilince aklınıza sadece muhteşem plajlar ve doğal güzellikler gelmesin. Antalya ilinin sınırları içinde keşfedilmeyi bekleyen pek çok tarihi güzellik de bulunuyor. Bunlardan biri de Kaleiçi. Kara ve deniz surlarıyla çevrelenmiş Kaleiçi; Helenistik, Roma, Bizans, Selçuklu ve Osmanlı gibi farklı dönemlere şahitlik etmiştir. Günümüzde ise SİT alanı olarak korunmaktadır.

Kaleiçi, eski şehir yapılaşmasının üzerine kurulan modern şehirle birlikte bir cazibe merkezine dönüşmüştür. Günümüzde Antalya mimarisinin en güzel örneklerini, kafeleri ve restoranları Kaleiçi’nde ziyaret etmek mümkündür. Antalya’nın kültürel dokusuna yakından tanıklık etmek isteyenlerin en çok ziyaret ettiği yerlerden biri olan Kaleiçi’nde aynı zamanda alışveriş yapmak da mümkündür.

Siz de Türkiye’nin birbirinden güzel bölgelerinde konumlanmış kiralık villalar ile konforlu ve lüks bir tatilin tadını çıkarabilirsiniz. Tercihinize göre plaja yakın, doğa içinde ya da deniz manzaralı villalarda tatilinize keyif katabilirsiniz. Unutmayın, https://tatilevi.co/ sizlerin mükemmel bir tatilden tüm beklentilerinizi karşılamak için 7/24 burada! Sunduğumuz kaliteli ve güvenilir hizmeti deneyimlemek için tatil planlarınızı yaparken sizleri bekliyoruz!