Adana

Seyhan ve Yüreğir Belediyeleri Fırtına ve Etkili Yağışta Vatandaşın Yanında Oldu

Seyhan Belediyesi Bölgede etkili olan Fırtına ve etkili yapışın ardından gece boyunca evleri zarar gören vatandaşın yanındaydı.

Abone Ol

5ocakgazetesi.com

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin kent merkezini etkileyen kısa süreli yağış ve fırtınadan olumsuz etkilenen ev ve işyerlerinde enkaz kaldırma çalışmalarını takip etti.

İş makinaları ve personelle vatandaşın yardımına koşan Seyhan Belediye Ekipleri gece boyunca hem Seyhan hem de Çukurova İlçelerindeki olumsuzlukların giderilmesine katkı verdi.

Seyhan Belediye Başkanı Oya ekin yaptığı paylaşımda "Adana’mızda yaşanan şiddetli fırtına ve yağışın Seyhan ilçemizde ve Çukurova ilçemizde zarar verdiği bölgelere müdahale ediyoruz. Tüm hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yaralarımızı birlikte sarıyoruz." yazdı.

Yüreğir Belediyesi ekipleri de yağış ve fırtınanın zarar verdiği Çukurova ilçesine personel ve iş makinası desteği verdi. 

Yüreğir Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda "Çukurova ilçemizde yaşanan şiddetli fırtına ve yağışın ardından Başkanımız Ali Demirçalı’nın talimatlarıyla bünyemizde bulunan tüm iş makineleri ve araçlarla kriz masasına dahil olarak yaraları hep birlikte sarıyoruz." yazdı.