5ocakgazetesi.com

Başkan Murat Sancak, kulübün içinde bulunduğu zorlu sürece dikkat çekerek, hem taraftara hem de kulüp üzerindeki baskılara kararlılıkla karşı duracağını belirtti.

"Adana Demirspor'u oyunlara Teslim Etmeyeceğim"

Başkan Sancak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bugünlerde bazı kişiler ve gruplar kulübümüz üzerinde oyunlar oynamaya çalışıyorlar. Ancak net bir şekilde söylüyorum ki, ne bugün ne de yarın Adana Demirspor'u bu oyunlara teslim etmeyeceğim. Bütün planlarınızı tek tek bozuyorum ve bozmaya devam edeceğim. Hepinizle zamanı geldiğinde tek tek mücadele edeceğim."

Murat Sancak "5-8 Futbolcu Alacağız"

Başkan Murat Sancak ayrıca, kulübün geleceğine dair önemli mesajlar da verdi. Transfer tahtasının açılması için çalışmaların sürdüğünü belirterek şunları ekledi:

Adanaspor Yabancı Oyuncu Kontenjanını Doldurdu Adanaspor Yabancı Oyuncu Kontenjanını Doldurdu

"Transfer tahtasını açmak için son dakikaya kadar uğraşacağız. Gerekli ödemeleri yaptık, ancak süreçler devam ediyor. Avukatlarımız bu süreçleri güvence altına almak için görüşmelere devam ediyor. Tahtayı açabilirsek, belirlediğimiz 5 ila 8 oyuncu arasında transfer yapacağız. Açılamayacak bir durum olursa ya da olumlu bir gelişme olursa, canlı yayında taraftarımıza bilgi vereceğim."

"Eskisinden Daha Güçlü Olarak Süreci Atlatacağız"

Başkan Sancak taraftarla olan güçlü bağlarına da vurgu yaparak sözlerini şöyle tamamladı:

"Her ne kadar kulüp benim adıma olsa da, bu takım gerçek taraftarlarındır. Adana Demirspor'u seven, vefakâr ve cefakâr taraftarımızla birlikte bu süreci en az zararla atlatacağız. Eskisinden daha güçlü bir şekilde bu süreci geride bırakacağız. Batacaksak beraber batacağız, çıkacaksak da birlikte çıkacağız. Yaşasın inadına Adana Demirspor!"

Editör: Murat BERHUN