5ocakgazetesi.com

TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi, 10-13 Ekim tarihleri arasında doğa tutkunları ile sektörün öncü firmalarını bir araya getirecek. JOJO CARAVANPORT Adana Fuarı, karavan, motosiklet, bisiklet ve doğa sporlarına yönelik geniş ürün yelpazesiyle ziyaretçilere kapılarını açacak.

JOJO Fuarcılık Genel Müdürü Hakan Görkem Işım, Çukurova Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Emirhan Basalak ve Reklam ve Pazarlama Müdürü Cansu Kıral, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger’i ziyaret ederek fuar hakkında bilgi verdi. 

Başkan Kıvanç 2025-2027 Orta Vadeli Programı Değerlendirdi Başkan Kıvanç 2025-2027 Orta Vadeli Programı Değerlendirdi

JOJO Fuarcılık Yöneticileri Vali Köşger'i Ziyaret etti

DOĞA TUTKUNLARI İÇİN GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

Fuarda bisiklet çeşitlerinden motokaravan firmalarına, off-road araçlarından kamp malzemelerine kadar geniş bir ürün yelpazesi yer alacak. Karavan yan sanayisi, tini house üreticileri, römork üreticileri, avcılık ve balıkçılık ekipmanları da fuarın dikkat çeken diğer alanları arasında olacak.

TÜM DOĞA SEVERLERE DAVET

Fuar organizatörleri, tüm doğa ve kamp tutkunlarını etkinliğe davet ederek, doğayla iç içe yaşamı benimseyenlerin aradığı her türlü ürünü bu fuarda bulabileceğini belirtti. Ziyaretçiler, sektörün en yeni ürünleriyle tanışma ve deneyimleme fırsatı bulacak.

Doğa severler, 10-13 EKim tarihleri arasında gerçekleşecek bu fuarda hem kamp ekipmanlarını inceleyebilecek hem de sektörün uzman isimleriyle bir araya gelerek doğaya dair en yeni trendleri keşfedebilecek.

Editör: Murat BERHUN