5ocakgazetesi.com

Başkan Karataş, Adana Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü ile yürütülen ortak çalışmalar kapsamında, arıtma tesisine bağlı olmayan mahallelerin altyapı sorunlarını çözmeye yönelik adımlar atıldığını duyurdu.

Karataş’ın Altyapı Sorunlarına Neşter! Yaşam Kalitesi Artacak

Başkan Karataş, yaptığı açıklamada, “Adana Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü ve Karataş Belediyesi ortak çalışması ile arıtma tesisimize bağlı olmayan mahallelerimizi altyapı çalışmalarıyla tesisimize bağlıyoruz,” dedi. Bu çalışmalarla, ilçede yaşayan vatandaşların daha temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamalarını sağlamayı hedeflediklerini belirten Karataş, altyapı projelerinin hız kesmeden devam edeceğini vurguladı.

Karataş’ın Altyapı Sorunlarına Neşter! Yaşam Kalitesi Artacak

Şimdi Ceyhan'da Ne Olacak? Meclis'te Durum Ne? Başkan Kim Olabilir? Şimdi Ceyhan'da Ne Olacak? Meclis'te Durum Ne? Başkan Kim Olabilir?

Karataş Belediyesi’nin, Adana Büyükşehir Belediyesi ile el ele vererek yürüttüğü bu çalışmalar, bölgedeki yaşam kalitesini artırmayı amaçlıyor. Başkan Karataş, altyapı sorunlarının çözülmesiyle birlikte Karataş’ın daha yaşanabilir bir ilçe olacağına dikkat çekti.

Editör: Murat BERHUN