5ocakgazetesi.com
Vali Köşger, yapılacak olan ihale ile ilgili olarak, "Karataş Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgemizin yol, içme suyu, atık su, yağmur suyu, elektrik dağıtım şebekesi, çevre aydınlatma ve telekom şebekesi yapım işi 12 Ağustos 2024’te ihale edilecek" dedi.

Mutlu Doğru'dan Üretim Planlaması Açıklaması Mutlu Doğru'dan Üretim Planlaması Açıklaması

Karataş Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesi

Tarımda Öncü Şehir Adana'ya Yeni Bir Güç

Vali Köşger, projenin Adana'nın tarım sektörüne olan katkısına dikkat çekerek, "Tarımın öncüsü olan şehrimize güç katacak OSB’miz hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı. Proje, Adana'nın tarımsal üretim kapasitesini artırmayı ve modern seracılık alanında öncü olmayı hedefliyor.

İhale Kapsamı ve Proje Detayları

İhaleye konu olan altyapı çalışmaları, Karataş Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesi'nin yol, içme suyu, atık su, yağmur suyu, elektrik dağıtım şebekesi, çevre aydınlatma ve telekom şebekesi gibi temel altyapı ihtiyaçlarını kapsayacak. Bu çalışmalar, bölgenin tarımsal üretim potansiyelini artırarak, Adana'nın tarım sektöründe daha güçlü bir konuma gelmesine katkıda bulunacak.

Karataş Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesi

Vali Köşger'in açıklamaları, Karataş Tarıma Dayalı İhtisas OSB'nin Adana'nın ekonomik ve tarımsal kalkınmasında önemli bir rol oynayacağına işaret ediyor. İhale sürecinin tamamlanmasının ardından, altyapı çalışmaları hızla başlayacak ve bölgenin tarımsal üretim kapasitesi artırılacak.

Editör: Murat BERHUN