5ocakgazetesi.com

İzmir’de yaşanan ve Elektrik kaçağı sonucu 2 kişinin yaşamını yitirmesi, Adana’da yıpranmış yeraltı kablolarının durumunu da gündeme taşıdı.

İzmir’deki Gibi Mi Olmalı? Adana’da Tehlike Ayaklarımızın Altında!

5ocakgazetesi.com 2 DEFA KONUYU GÜNDEME TAŞIDI

Daha önce 5ocakgazetesi.com’un 2 kez haber yaparak gündeme getirdiği, tehlikeyi ilgililerin dikkatine sunduğu haberlere rağmen Mavi Bulvar Şehitler Parkı’nda bulunan yeraltı elektrik kabloları daha sağlıklı bir yapıya kavuşturulamadı.

Adana Valiliği'nden iddialara jet Açıklama: "Adli ve İdari İşlem Başlatıldı" Adana Valiliği'nden iddialara jet Açıklama: "Adli ve İdari İşlem Başlatıldı"

İzmir’deki Gibi Mi Olmalı? Adana’da Tehlike Ayaklarımızın Altında!

8 HAZİRAN VE 18 KASIMDA TEHLİKEYİ KAMUOYUNA DUYURMUŞTUK

5ocakgazetesi.com olarak ilk olarak 8 Haziran 2023 tarihinde; parkta çıplak gözle görülen ve yıpranmış hali tehlikeye davetiye çıkaran durumu kamuoyunun ve ilgililerin dikkatine sunmuştuk. 5ocakgazetesi.com olarak fikri takip yapıp 18 Kasım 2023’te yıpranmış yeraltı kablolarının değişmemesi üzerine yeniden konuyu gündeme taşıdı.

İZMİR’DEKİ GİBİ CANA MAL OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI

Geçen sürede yıpranmış yeraltı kablolarının değişmediği veya güvenli bir şekle dönüştürülmediği görüldü. İzmir’de yaşanan elektrik kaçağı sonucu 2 kişinin feci şekilde yaşamını yitirmesi olayın ne kadar ciddi olduğunu gözler önüne seriyor. Kentte başka bölgelerde benzer yıpranmış yeraltı kablolarının da olması ihtimali özellikle yağışlı havalarda risk büyüyor.

İzmir’deki Gibi Mi Olmalı? Adana’da Tehlike Ayaklarımızın Altında!

KİMSENİN CANI YANMADAN ÖNLEM ALINMALI

Sabah ve akşam spor yapan vatandaş ise özellikle çocukların parkta vakit geçirdiğini belirterek riskin en kısa sürede ortadan kaldırılmasını istiyor.

Editör: Murat BERHUN