Adana

Havalimanı Gitti Dava Bitti; Karalar Açıklama Yapacak!

Adana Havalimanının yolcu trafiğine kapatılarak uçuşların Mersinden yapılacağının açıklanması ve ardından Havalimanının taşınma işleminin başlamasının ardından Başkan Karalar'dan ilginç bir adım geldi.

Abone Ol

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar yayınladığı fdavette Pazartesi günü Havalimanının önünde açıklama yapacağını duyurdu. 

Başkan Karalar'ın Şakirpaşa Havalimanının kentten  yolcu taşımacılığına devam etmesi için tahminen yapacağı açıklama çok gecikmiş bir girişim olarak ortaya çıktı.

Zira Havalimanının yolcu taşımacılığına kapatılması için karar alındı, açıklama yapıuldı ve fiziki olarak firmalar ve yer hizmetleri havalimanından çukurova Bölgesel Havalimanına taşınmaya başladı. 

Yetmedi açılış tarihi duyuruldu.

Yetmedi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açılışı yapacağı duyuruldu.

Ama kamuoyu yaratma gücü en yüksek kişisi olarak kenti yöneten Başkan Zeydan Karalar tüm süreçleri tamamlanan ve fiziki olarak açılma sürecine giren Havalimanının kapatılmaması için yeni gözle görülür kamuoyu oluşturma girişimi var.

Çok geç kalındı.

Atı Alan Üsküdar'ı geçti.

Malesef Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar Adana'yı ciddi şekilde irtifa kaybettirecek havalimanı kapatılması konusunda yeterli ve güçlü ses veremedi.

Yerel basın çok az yaygın basına ise çok ciddi kaynak aktaran Başkan Karalar bu gücü kentin çıkarı için yeterince kullanmadı.

Şimdi ise gelen tepkileri azaltmak için çağrıyı içeren bir açık hava toplantısı yapacak.

Amma ve Lakin!

Havalimanı kararı kesinleşti. Olay bitti. 

Geçmiş olsun Adana.

Adanahabermerkezi.com