• USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

Zeydan karalar Haberleri

zeydan karalar haberleri ve güncel zeydan karalar gelişmeleri, zeydan karalar ile ilgili tüm video, zeydan karalar fotoğrafları ve zeydan karalar haberleri Adana Haber Merkezi - Adana Son Dakika Haberleri sitemizde


Medya

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar seçime sayılı gün kala yine medyayı ayrıştıran davranışlarını sürdürdü.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sarıçam ilçesinde Kılıçlı, Kızılkaş, Boztepe, Karayusuflu, Çiçekli ve Eğeciuşağı köylerini ziyaret etti, halkla buluştu.

Çok değil, sadece bir hafta önceydi. CHP'nin 29 Ekim kutlamalarında Adanalı ile birlikte görevi gereği kentte olmayanlar dışında Belediye Başkanları,...

Güncel

Cumhuriyetimizin 100. Yılı’nda coşkumuz, sevincimiz, gururumuz ve kararlılığımız üst seviyede…

Yerel Yönetimler

Başkan Zeydan Karalar, "Muhtarlar günü" nedeniyle kent genelinde görev yapan 830 muhtara bilgisayar verdi. 

Kültür-Sanat

8. Şehir Tiyatroları Festivali’nin açılışı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın katılımıyla gerçekleştirildi. 

Yerel Yönetimler

Zeydan Karalar, Kozan’ın köylerini ziyaret ederek, depremde evleri zarar gören ve Büyükşehir Belediyesi’nce evlerinin tadilatı gerçekleştirilen vatandaşlarla bir araya geldi.

Siyaset

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Zeydan Karalar yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi’nin “Yapboz, yeniden yapboz” mantığıyla çalışıp, Adana’ya hizmet yerine zarar...

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, Adana’yı daha yaşanabilir hale getirmek için önemli adımlar atmaya devam ediyor.

Adana

Başkan Zeydan Karalar, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger’e görevinde başarılar diledi