• USD 33,98
  • EUR 37,73
  • ALTIN 2.725,36
  • BİST100 9.771
  • BTC 54.657

Yüreğir Haberleri

yüreğir haberleri ve güncel yüreğir gelişmeleri, yüreğir ile ilgili tüm video, yüreğir fotoğrafları ve yüreğir haberleri Adana Haber Merkezi - Adana Son Dakika Haberleri sitemizde


Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ilçede ticaretin kalbinin attığı yerlerin başında gelen Kozan yolu üzerinde bulunan esnafları ziyaret ederek,...

Yüreğir halkına yeni yaşam alanları oluşturmaya devam eden Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ilçeye yeni bir park daha kazandırıyor.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, şantiye tesislerinde görev yapan belediye çalışanıyla kahvaltıda buluştu.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, kendisine iki hafta önce mektup gönderen Yüreğirli öğrencilerin isteklerine kayıtsız kalmadı.

Yüreğir Belediyesi Kültür Sanat Günleri kapsamında düzenlenen Yazar ve Kişisel Gelişim Uzmanı Ahmet Şerif İzgören'in ‘Masallarda Bir Peri yüreğir, Çıkar...

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, vatandaşların hayatlarını kolaylaştıracak adımlar atmaya devam ediyor.

Yüreğir Belediyesi Kültür Sanat Günleri, Kişisel Gelişim ve Eğitim Uzmanı Yazar Sıtkı Aslanhan semineri ile devam etti.

Yüreğir Belediyesi, sosyal belediyeciliğe örnek olan hizmetler ve projelerle vatandaşlardan tam not alıyor.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ilçe genelinde incelemelerine ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Yerel Yönetimler

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, İsrail'in Gazze'deki El-Ehli Baptist Hastanesine saldırısını kınadı.

Kültür-Sanat

Ünlü komedyen Doğu Demirkol, 17 Ekim Salı günü saat 19.00’da Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi’nde Adanalılarla buluşacak.

Yerel Yönetimler

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Camiler ve Din Görevlileri Haftası vesilesiyle ilçede bulunan din görevlilerini ağırladı.