CHP Adana İl Başkanlığı’nda düzenlenen törene İl Başkanı Doç. Dr. Anıl Tanburoğlu, Adana Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Tanık, önceki dönem gençlik kolları başkanları ve il yöneticileri katıldı.

Ayhan Barut'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Tarım" Açıklamasına Tepki Ayhan Barut'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Tarım" Açıklamasına Tepki

CHP’ye kayıt yaptıran gençler adına konuşan Ece Torun da duygu ve düşüncelerini paylaşırken şöyle konuştu: “Genel Başkanımız Özgür Özel’in özellikle gençlere ve kadınlara verdiği önemi gördüm. Genel Başkanımız Özgür Özel’in çağrısına kayıtsız kalamazdım. Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu partiye üye olmak, burada siyaset yapmak onur ve gurur verici bir durum. Mevcut iktidarın politikalarından ve uygulamalarından gençler çok rahatsız. Türkiye’ye rahat nefes aldıracak tek parti Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Bu ve buna benzer birçok nedenden dolayı CHP’ye üye oluyoruz. Arkadaşlarımla beraber Cumhuriyet Halk Partisi’nin başarısı için çalışacağız, daha çok genci partimize kazandıracağız. Yapılacak olan ilk genel seçimden başarıyla çıkıp, iktidarı alacağız. Bu sayede gençler kazanacak, Türkiye kazanacak, demokrasimiz kazanacak.”

Editör: Murat BERHUN