Tam bir Adanalı gibi. Kenti seviyor, takımını seviyor, mavi lacivertli renklere bayılıyor. Fakat, bir özlemi var ki, aslında tüm Demirspor camiasına tercüman olacak cinsten. Her ne kadar geçtiğimiz sezon takım halinde inişli çıkışlı grafik çizselerde kaçırılan şampiyonluğun üzüntüsünü içinde yaşatıyor.
Burhan Coşkun'dan kısa olarak bahsettik. Geçtiğimiz sezon başında Göztepe'den transfer edildiğinde dudak bükenler dahi olmuştu. Fakat, sezona iyi başlayıp peş peşe goller atınca bir anda tribünlerin vazgeçilmezi olurverdi. Yeri geldi hastalandı; yeri geldi ciddi sakatlık geçirdi. Tüm olumsuzluklara rağmen 12 gol atıp takımın play-off oynamasında diğer takım arkadaşları gibi katkı sağladı. 
Her ifadesinde Adana'yı çok sevdiğini belirtiyor Burhan Coşkun ve devam ediyor:
"İyi ki Adana'ya ve Demirspor'a gelmişim. Burası gerçek anlamda yuvam gibi. İsterim ki, futbolu burada bırakayım. Kulübün benden memnun kaldığı sürece burada futbol oynamaya devam edeceğim. Adana çok güzel bir il. Ailem de çok memnun. Çucuğumun kreşi burada. Tek eksiğimiz Demirspor'un başarısı. İnşallah yeni sezonda buna ulaşırız. Tabii bizlere çok büyük görevler düşüyor."
Geçtiğimiz sezon Elazığspor'un iyi çıkış sağladığını anlatan Burhan,"Biz yeni takım olduğumuz için iyi başlamamıza rağmen daha sonra düşüş yaşadık. Bu sıralarda Elazığspor hiç düşüş yaşamadı ve istikrarlı gittiler. Sonucunda da şampiyon oldular. Her ne kadar yönetimimiz -hedefimiz şampiyonluk- demese de biz futbolcular olarak kendi aramızda yaptığımız konuşmalarda şampiyonluğu çok istiyorduk. Bazı maçları çok şansız bir şekilde kaybettik. Bu düşüşler gerilememize neden oldu."dedi.
Burhan Coşkun, kadro istikrarının da iyi olacağını savunurken,"Tüm hocalar kadro istikrarını ister. bizimde belli bölümlerde oturmuş bir kadromuz var. Doğal olarak gidecek ve yeni gelecek oyuncular olacaktır. Fakat ısrarla üzerinde durmak istediğim, kadro istikrarının sağlanması. Bu bağlamda mevcut kadroyu fazla boşaltmamalı. Böyle olursa başarıya çabuk ulaşırız. Bu kez Elazığspor'un yaptığı gibi biz de çıktığımız gibi şampiyonluk ipini göğüsleriz."şeklinde konuştu.
Son olarak play-off maçlarına değinen golcü oyuncu,"Yeni Malatyaspor maçında son saniye attığımız golle ilk maçı geçmiştik. Bu kez Demirspor'un talihinin değiştiğini düşünmüştük. Ancak, Bandırma maçıyla hayallerimiz suya düştü. Bu maçta öne geçmemize rağmen yediğimiz gollere tedbir alamadık. Bunlardan sadece ders çıkarıp işi play-off'a bırakmamalıyız. Ben böyle düşünüyorum. Aksi takdirde play-off maçlarının ne olacağı belli olmuyor."şeklinde ifade kullandı.