Pozantı’da “Gezici Çanakkale Müzesi Sergisi” Açıldı Pozantı’da “Gezici Çanakkale Müzesi Sergisi” Açıldı

5ocakgazetesi.com

Başkan Tekin; Salmanbeyli, Dervişler ve Mürseloğlu, Köylüoğlu, Çaputçu ve Karayusuflu köylerini ziyaret ederek, mahalle muhtarları ve sakinleriyle birebir temas kurdu. Ziyaretler sırasında mahallelerin mevcut sorunları yerinde tespit edilip, vatandaşların ihtiyaçları dinlendi. Özellikle altyapı, ulaşım, yol bakım ve çevre düzenlemesi konularında talepler öne çıktı. Başkan Tekin, bu sorunların çözümü için Seyhan Belediyesi’nin gerekli çalışmaları hızlı bir şekilde başlatacağını belirtti.

Başkan Tekin; Salmanbeyli, Dervişler ve Mürseloğlu, Köylüoğlu, Çaputçu ve Karayusuflu köylerini ziyaret ederek, mahalle muhtarları ve sakinleriyle birebir temas kurdu.

Mahalle gezisi kapsamında Başkan Tekin, her köyde de yerel sorunlarla ilgili detaylı bilgi aldı. Vatandaşlar, mahallelerinde yaşadıkları sorunları doğrudan dile getirirken Başkan Tekin, ilgili birimlere gerekli talimatları vererek, çözüm süreçlerinin hızlandırılacağını ifade etti. Belediye ile mahalleler arasındaki iletişimin güçlendirilmesi adına bu tür ziyaretlerin önemine vurgu yapan Başkan Tekin, her zaman halkın yanında olduklarını ve yerel hizmetlerin kesintisiz devam edeceğini belirtti.

Editör: Murat BERHUN