Seyhan Belediyesi, Yaz Spor Okulu Açıldı Seyhan Belediyesi, Yaz Spor Okulu Açıldı

5ocakgazetesi.com

Çukurova Belediyesinin Temmuz ayı meclis toplantılarının ilk oturumunda konuşan Başkan Emrah Kozay Başkan yardımları atamasıyla ilgili meclis üyelerine bilgi aktardıktan sonra personel yapılanmasıyla ilgili çalışmaları anlattı.

Personelin daha verimli çalışabilmesi için her birimde norm kadro çalışmasını yaptıklarını anlatan Başkan Kozay, “Bazı bölgelerde eksik bazı bölgelerde fazla personelimiz var. Bu nedenle hangi birime kaç personel gerektiği konusunda norm kadro çalışması yapıyoruz. Bu çalışmaları yaz sonuna kadar tamamlama amacındayız. Eylül gibi daha işleyen bir sistemle halka hizmet vermeyi sürdüreceğiz” dedi.

Çukurova Belediye Meclisi Toplantısında Kararlar oy birliğiyle alındı

ORHAN KEMAL KÜLTÜR MERKEZİ 2024 ÜCRETİ EN DÜŞÜK SEVİYEDE TUTULDU

Başkan Kozay daha sonra daha fazla halkla iç içe olabilmek için sokaklarda olacağını ifade ederek konu hakkında bilgi verdi. Daha sonra gündem maddelerine geçildi. Gaziantep Karkamış İlçe Belediyesi ile kardeş şehir ilişkisi kurulmasına yönelik teklif görüşülmek üzere ilgili komisyonlara sevk edildi. Çukurova belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi 2024 yılı ücret tarifesi karara bağlandı. Başkan Emrah Kozay madde ile ilgili açıklamasında ekonomik durum göz önüne alınarak yasal durumun en düşük meblağının belirlendiğini söyledi. Daha sonra yapılan oylamada AK Parti, MHP ve CHP’li üyelerin oy birliğiyle teklif kabul edildi.

Editör: Murat BERHUN