Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği’nin (TKYD), kurumsal yönetimi yurt çapına yaymak amacıyla sürdürdüğü faaliyetler kapsamında düzenlediği “Anadolu Panelleri” nin 2024’teki Manisa ve Aydın’ın ardından üçüncü durağı 10 Haziran’da Adana oldu. “Anadolu Panelleri” Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi iş birliği, Adana Sanayi Odası ev sahipliği ve Logo Yazılım sponsorluğunda Adana’da gerçekleştirildi.

Kurumsal yönetim anlayışının Türkiye’de tanınması ve gelişmesi amacıyla faaliyetlerini sürdüren Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD), Anadolu'da kurumsal yönetimi anlatmaya 2024 yılında da devam ediyor. 2023 yılında Denizli, Sakarya ve Eskişehir illerinde düzenlenen “Anadolu Panelleri”, 2024 yılında Manisa ile başladı ve ardından Aydın’da gerçekleşti. Anadolu Panelleri 10 Haziran’da da Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi iş birliği, Adana Sanayi Odası ev sahipliği ve Logo Yazılım sponsorluğunda Adana’da düzenlendi.

Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç

Tarımda Yeni Destekleme Modeli Hayata Geçiyor Tarımda Yeni Destekleme Modeli Hayata Geçiyor

Adana Sanayi Odası’nda açılış konuşmalarını TKYD Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Tamer Saka ve Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç yaparken, teması "Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik” olan panelde TKYD Ekonomi Danışmanı Türkiye Raporu Direktörü Can Selçuki’nin "Türkiye'nin Politik ve Ekonomik Gündemi" ile ilgili yaptığı konuşmasının ardından, panel gerçekleşti. 

Editör: Murat BERHUN