Ayhan Barut'tan Okul, Veli, Öğrenci Ve Öğretmen Çağrısı Ayhan Barut'tan Okul, Veli, Öğrenci Ve Öğretmen Çağrısı

 Tunç, Kurban Bayramı gibi dini günlerin Türk ve İslam âleminde müstesna bir yeri ve önemi bulunduğunu kaydetti.

Bir Kurban Bayramı’nı daha idrak etmenin huzur ve mutluluğu içinde olduğumuzu dile getiren AK Parti Seyhan ve Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Mustafa Tunç, “Küskünlerin, dargınların barıştığı, milletçe kucaklaştığımız bir Kurban Bayramı’na daha erişmenin kıvancını yaşıyoruz. Dayanışmanın, yardımlaşmanın en güzel örneklerinin sergilendiği bu kutsal bayramlarımızda yürekten inanıyorum ki, vatandaşlarımız bu mübarek Kurban Bayramımızda da ihtiyacı olan insanlarımızın yardımına koşacaktır, milletçe kucaklaşacağız” dedi.

GAZZE'DEKİ İNSANLIK DRAMINA DİKKAT ÇEKTİ

AK Parti Seyhan ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tunç, Gazze’deki insanlık dramına da dikkat çektiği bayram mesajında kısaca şunlara değindi:

“Tüm Dünya’nın gözleri önünde 7 Ekim 2023’ten bu yana bir soykırım yapılıyor. Gazze’deki, Filistin’deki masum kardeşlerimiz acımasızca katlediliyor. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere hükümetimiz Gazze’deki soykırımın durdurulması için büyük bir çaba gösteriyor. İslam âlemi için kutsal olan böyle bir günde Kurban Bayramımızı yüreğimiz buruk ama aynı zamanda büyük bir öfke içinde idrak ediyoruz. Gazze’de soykırım yapanlar bir gün bunun hesabını mutlaka vereceklerdir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Adanalı hemşerilerimiz olmak üzere aziz milletimizin ve İslam âleminin Kurban Bayramı’nı kutlarım.”

Editör: Murat BERHUN