Siyaset

AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı “Türk Milleti, 30 Ağustos 1922’de Bağımsızlığından Asla Taviz Vermeyeceğini İlan Etti” dedi.

Abone Ol
AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Gülaçtı, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Kıymetli hemşehrilerim,

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünde, aziz milletimizin bağımsızlık ve hürriyet aşkını tüm dünyaya bir kez daha ilan eden bu büyük zaferi gururla ve iftiharla kutluyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, milletimizin ve kahraman ordumuzun omuz omuza vererek yazdığı bu eşsiz zafer milli iradenin ve bağımsızlık aşkının ne kadar sarsılmaz olduğunu tüm dünyaya göstermiştir. Türk Milleti, 30 Ağustos 1922’de, kendisini yok etmek is teyenlere karşı verdiği bu büyük cevapla, bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini, varlığını ilelebet sürdüreceğini tüm dünyaya ilan etmiştir.

Bu büyük zafer, sadece Türk milletinin değil, bağımsızlık mücadelesi veren diğer milletlerin de umudu ve ilham kaynağı olmuştur. Vatan topraklarının kutsallığına, bağımsızlık ve özgürlük değerlerine olan bağlılığımızı bir kez daha tüm dünyaya gösteren bu zafer, milli birlik ve beraberlik içinde daima var olacağımızın teminatıdır.

Bu anlamlı gün vesilesiyle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yad ediyor; Adanalı hemşehrilerimin ve aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle tebrik ediyorum.”