Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım “Liderimizin MHP Genel Başkanlığındaki 27. yılında, Ocaklarda yetişen yeni nesil Ülkücü gençlik; spordan sanata, mühendislikten bilime, yerli ve milli üretimlerde başrolde olarak başarı sağlamaktadır.” dedi.

BAŞKAN TUTSOY VE YÖNETİMİ TEBRİK ETTİ

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığı’na ziyarette bulundu. Ziyarette Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Cem Tutsoy, İl Başkan Yardımcıları ve İlçe Başkanlarıyla değerlendirmelerde bulunan Yıldırım, Adana’da başta eğitim olmak üzere sosyal, sportif ve teknoloji odaklı faaliyetlerden ötürü memnuniyetini dile getirdi; Başkan Tutsoy ve yönetimi tebrik etti.

Ahmet Yiğit Yıldırım’dan “Yeni nesil Ülkücü Gençlik” Mesajı

İYİ Partili Veysel Yıldız'dan "30 Ağustos" Mesajı İYİ Partili Veysel Yıldız'dan "30 Ağustos" Mesajı

YILDIRIM’DAN ÖNEMLİ MESAJLAR…

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, ziyaretinde yönetimle sohbet ederek önemli mesajlar verdi: Yıldırım’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

“Ülkü Ocakları olarak gençlerimizin umutlarını ve hayallerini gerçekleştirmek için hiç durmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. Faaliyetlerimizi, günümüzün dinamik ihtiyaçlarına, mevcut koşullara ve gençlerimizin ilgi alanlarına göre özenle belirliyoruz.”

ÜLKÜCÜ GENÇLİK DEPREMZEDELERİN YANINDA OLDU

“Liderimizin MHP Genel Başkanlığındaki 27.yılında, Ocaklarda yetişen aynı yeni nesil Ülkücü gençlik; spordan sanata, mühendislikten bilime, yerli ve milli üretimlerde başrolde olarak başarı sağlamaktadır. Aynı Ülkücü gençlik, yakın zamanda yaşadığımız ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde göstermiş olduğu saha ve lojistik desteğinde büyük bir başarı göstermişlerdir.”

Ahmet Yiğit Yıldırım’dan “Yeni nesil Ülkücü Gençlik” Mesajı

BAŞARISINI BOZKURT İLE KUTLAYAN GENÇLİK…

“Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin himayelerinde yetişen yeni nesil Ülkücü gençlik ‘Turan Kasırgası’ oluşturarak dünyaya Türk mührünü vurmakta, milli birliğin ve güçlü Türkiye’nin temellerini atmakta, spordan bilime, başarısını bozkurt ile kutlamaktadır ki dünyaya bozkurt yüreğini korkusuzca ilan eden gençlik de bu gücün en büyük kanıtıdır.”

“GENÇLERİMİZİ ÜLKÜ OCAKLARI’NA DAVET EDİYORUM”

“Bugün Türk gençliği, Türk Dünyası'nda bir ‘Turan Kasırgası’ oluşturma vizyonunu benimsemiştir. Bu vizyon, Türk milletinin birliğini, beraberliğini ve kardeşliğini pekiştirmeyi hedeflemektedir. Bu vesileyle tüm Türk gençliğini bir kere daha Ülkü Ocaklarına davet ediyorum.”

“ESKİ ÜLKÜCÜ” SIFATINI KULLANANLARA MESAJ…

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, “Eski ülkücü”lere de göndermede bulunarak, “Kendilerini ‘Eski Ülkücü’ olarak tanıtan ve Ülkücü düşmanlarının eline düşen kişilerin devletimize, davamıza ve gençliğimize hiçbir faydası olmadığını milletimiz görmüştür. Bu tür sıfatları hiçbir zaman kabul etmedik ve etmeyeceğiz.” dedi.

KAAN TEKNOLOJİ TAKIMI’NI KUTLADI

Yıldırım, ziyaretin sonunda; Havacılık Uzay ve Teknoloji Festivali’ne (TEKNOFEST) katılmaya hak kazanan Adana Ülkü Ocakları bünyesindeki çalışmalarla 3 başarı ödülü alan Kaan Teknoloji Takımı’nı kabul ederek kutladı, başarılar diledi.

Editör: Murat BERHUN